[LÖYTÖ 3 VUOTTA]

11. marraskuuta 2012Onnea mä! [virne] Aivan uskomatonta, mutta unohdin juhlia sitä, että Löytö blogini täytti 3 vuotta. Aloitin blogin Lauantaina 3 Lokakuuta 2009. Olimme juuri tuolloin muuttaneet Ruotsista Suomeen. Blogin oli tarkoitus toimia kuvallisena päiväkirjana löydöistä, joita kirppareilla teen. Tämän lisäksi halusin kertoa elämästämme Ruotsin maahan jääneille sukulaisille ja ystäville. Kirjoitin välillä jopa kahdella kielellä, mutta se kävi liian työlääksi.

Tänä päivänä Löytö on elämäntapani. Ihmiset, jotka eivät omista blogia tai bloggaa, eivät aina ymmärrä tämän merkitystä. Minä ja bloggaus sovimme yhteen. Olemme kuin tehdyt toisillemme. Tykkään kertoa asioistani ja inspiroida muita. Olen avoin luonteeltani.  
Blogi on muovautunut vuosien varrella siksi, mitä se on nyt. Löytö on nykyään enimmäkseen sisustusta ja tuunausta, mutta myös tunteita. Haluan kertoa asioista rehellisesti. En myöskään halua peitellä monilapsisen perheen arkea. Se ei ole aina kuvan kaunista! Sotkua ja meteliä riittää.

Muutama fakta blogiini liittyen. Rekisteröityneitä lukijoita on 258 ja sivun avauksia 378,508. Bloggaan silloin kun itse haluan, enkä ole missään vaiheessa kokenut paineita asian suhteen. Mainostan omaehtoisesti tuoteita, joista pidän. Lähestulkoon kaikki suosittelemani asiat ja tuotteet ovat omia valintojani joita itse käytän ja joita ostan omilla rahoillani. Ainut yhteistyökumppani kanssani on eräs Tanskalainen lelufirma. He lähettävät meille joskus "testileluja" joista sitten kirjoitan blogipostin. 

Olen luonteeltani positiivinen ja toivon sen välittyvän blogini kautta. Rakastan vilpittömiä ja rentoja blogeja. Toivoisin Löydön olevan sellainen. Haluan myös kehittyä bloggarina. Suunnittelen teille uutuuksia tälläkin hetkellä. Kameran hankinta on edessä. Blogini kuvapuoli on saatava kuntoon. 

Toivon todella, että viihdytte kanssani. Minä ainakin viihdyn teidän kanssa! Olette ihania ja osa elämääni! Mukavaa tulevaa viikkoa ja kiitos tähän asti yhteisestä vaelluksestamme! Eteenpäin!

9 kommenttia

 1. Hyvää syntymäpäivää Löydölle!

  VastaaPoista
 2. Onnea 3-vuotiaalle! Minä tykkään blogissasi siitä, että sisustat kauniisti ja mielestäni erittäin trendikkäästi pienellä rahalla, kierrätystä kunnioittaen. Aina ei tarvita niitä megakalliita design-klassikoita!

  Perässä tullaan, mun blogi täyttää tässä lähipäivinä myös kolme. Tämä onkin hyvä muistutus! =)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonna sulla se vasta ihana blogi onkin. Me ollaan saman ikäsiä ja laajusia noin suunnilleen <3 Terkkuja!

   Poista
 3. jee, hyvä sinä ja hyvä löytö!

  VastaaPoista
 4. onnea löytö! hur-ra hurra hurra!

  VastaaPoista
 5. Onnea LÖYTÖ! Täällä on aina kiva piipahtaa kylässä:)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne