[NAKED TRUTH]

24. marraskuuta 2012
Huomenta! Illalla surffailin läpi suosikki blogejani ja pistäydyin ystäväni Mutsin luona TÄÄLLÄ! Mutsi oli vastannut loistavaan haasteeseen "Alaston Totuus". Haasteen aloitti upea Veera blogissaan TÄÄLLÄ! 
Minulle nämä kuvat ovat arkea. Olen varmasti tullut teille tutuksi, myös meikittömänä. Meikkaan muutenkin vain vähän. Kuljen usein meikittömänä kaupungilla, pipo päässä. Arkimeikkiini kuuluu värillinen päivävoide, valokynä, voidemainen poskipuna, puuteri/Rizla sätkäpaperi ja huulikiilto. Ennen tähän settiin kuului myös ripsiväri. 
Tämä haaste on mahtava! Blogimaailma tarvitsee "Alastomia Totuuksia" monilta elämän osa-alueilta. Sisustusblogien pitäjienkin tulisi välillä näyttää "alaston arki". Onneksi moni blogiystävistäni on sen jo tehnyt.
Haluan ja pyrin kaikin keinoin näyttämään tässä blogissa myös arjen totuuden. Kauniiden asioiden ja tehokkuuden vastapainona elämä on sotkua ja laiskuutta . Elämä on epätäydellistä! En edes haluaisi sen olevan täydellistä. Täydellisyys on tylsää!
Onnellisuus ei ole ulkoisista asioista riippuvainen. Kotini voi olla sotkuinen, minä onnellinen. Silmäpussini saattavat roikkua poskilla, mutta minä olla onnellinen. Tavara on tavaraa, kauneus katoavaista! Rakkaus ja onni on ikuinen!

Kuva 1 on otettu tänään. Otin sen heti aamulla herättyäni. Siinä minulla on ripsen jatkot.
Kuva 2 on otettu ennen ripsiäni.


3 kommenttia

 1. Love how your blog look!!!
  Have a great weekend!!
  X

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you <3 It is always difficult to decide how you want it to look ;) I like this one.
   xoxo <3

   Poista
 2. Otin kanssa kuvan, mutta en julkaise sitä. mutta kuvasta näkee miten rankkaa voi olla joskus :(

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne