[TEIPPAILUA]

22. marraskuuta 2012

Tässä näette ainoan kohdan meidän talosta, josta voi siivon puolesta ottaa kuvan . Tämä on sisustusblogi-lumetta parhaimmillaan. Mihin tahansa suuntaan käännyn katsomaan, on sotkua. Yök! Suljetaan silmät ja keskitytään kivoihin asioihin. 

Törmäsin tänään PINTEREST, KLIK kierroksellani todella hauskaan ideaan. Ihastuttava STYLIZIMO, KLIK blogin pitäjä Nina oli tehnyt DESIGN LAMPUN mustalla washiteipillä. Nina oli löytänyt idean SARA WOODROWIN blogista. Kiitos näille taitaville ja kekseliäille naisille! Idea oli niin kiva, että minun oli pakko kokeilla heti itse. Halpaa designea! Seuraavaksi teippaan kaiketi Eero Aarnion Puppyn, hehe.

Te, jotka ette vielä ole luoneet Pinterest tiliä, tehkää se n-y-t...nyt! Inspiraation määrä on rajaton! Löydän päivittäin kymmeniä inspiroivia tee-se-itse juttuja. Suosittelen! TÄÄLTÄ löydätte DIY muistitauluni ja Pinterestin. 

[Kuvat ovat sitä, mitä ovat. Valoisaa on vain lyhyen ajan, enkä ehdi juuri silloin ottamaan kuvia]6 kommenttia

 1. Hieno lamppu!

  Pinterest on ihana ideoiden aareaitta, koukkuunnuin siihen heti ensipäivästä lähtien. Mulla ois seuraavana DIY listalla vessapaperirullapöllöt joulukuusen koristeiksi. Olin tänään varmaan 10 kertaa innokkaampi askartelemaan kuin tytär 5v, kun työpäivän jälkeen höpötin pöllöistä joita voitaisiin askarrella. Pettymys oli (minulla) suuri, kun taloudesta ei löytynyt ainuttakaan tyhjää rullaa, kun kartonkipöntön olin juuri tyhjännyt. Äkkiäkös noita keräilee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Haha, joskus tosiaan meilläkin mamma on enemmän fiiliksissä askartelemisesta ;)

   Poista
 2. Love the first photo, so cool!!

  xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You Sweet Mariela <3 I am happy with the result ;) The only thing now is the bad light. It is so dark here all the time....really difficult to take pictures.

   Hugs <3

   Poista
 3. Huippu idea! Muutenkin sekoillut noista teippailuista, olisikohan mustaa vielä jäljellä, että saisin lampun seinään... Kämppä sekaisin täälläkin, mutta teipit rules!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ihana. Juu, niistä sekoaa! Teippailu on niin halpaa, helppoa ja kivaa! Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne