[TOINEN TULOSSA]

18. marraskuuta 2012


Haha, ei voisi olla harhaanjohtavampi otsikko. Mutta te jotka tunnette minut, ette menisi halpaan. Meillä kun lapsosia on jo monta. Toinen pipo on tuloillaan. Tämän jälkeen vielä kaksi tehtävänä. Kivaa ja helppoa hommaa. 
Tänään avataan kaupungilla Vaasan joulu. Sää on todella tympeä, harmaa ja pimeä. Meillä  osa lapsista on nuhassa ja yskässä eli koko porukalla emme lähde. Käyn vain tyttöjen kanssa. Mukavaa sunnuntaita! Sytyttäkää kynttilöitä! Lämmittää kummasti!

9 kommenttia

 1. ihana kuvio, haluaa nähdä' sen valmiin kappaleen!!!

  VastaaPoista
 2. pipo täällä kans tekeillä, toisin päin kuvio vain:)

  VastaaPoista
 3. Mistä langasta olet kutonut pipoa? Minkä kokoinen suunnilleen piposta tuli? Passaako paremmin lapsen vai aikuisen päähän? :) Itsekin olen suunnitellut pipon neulomista.

  terv. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Tiina:) Ensimmäisen kudoin paksummasta langasta, olisko ollu Isoveli? Öhöm onko sellasta? ;) Toisen kudon 7 veljestä langasta. Sopivat paremmin lapsen päähän...mut mun käsiala on aika tiukkaa....Kyllä noi saa just omaankin päähän :)

   Poista
 4. Nuo piparkakkureunaiset pipot on kyllä suloisia!

  VastaaPoista
 5. Voisin melkein tästä rohkaistuna koittaa itsekin tuota pipon tekemistä. En voi uskoa, että se on oikeasti helppo :) Kävin myös poikasen kanssa tänään torilla. Keli oli niin karmea, että kyllä joulumieltä sai etsiskellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ole häävi sää ei :/ Illallakin oli pilkkopimeää ja vettä satoi enemmän ja vähemmän. Joulupukkikin näytti ankeelta mustassa illassa ;) haha. Kuten sanottu, pipo on helppo. Mä en ole kutonu mitään neliskanttista eksoottisempaa. Selvisin tuosta niin selviät sinäkin ;)

   Poista
 6. Kiitos sinun ja näiden pipopostauksien sain hurjan neulomisinspiksen ja neuloin kaksi pipoa. Edellisen kerran tullutkin neulottua koulussa käsityötunneilla. Kiitos sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana <3 Kiva kuulla! Tämä on juuri tarkoitukseni tämän blogin kanssa...inspiroida muitakin tekemään :) Terkut ja kiitos <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne