[UUSI BLOGI]

10. marraskuuta 2012

Olen jo pitkään haaveillut uudenlaisesta blogista. Uusi blogini ei missään tapauksessa syrjäytä Löytöä, vaan tulee linkitettynä oikeaan sivupalkkiin! Made By Johanna K. esittelee minun tekemisiäni ja tuunaamisia pelkin kuvin. Klikatkaa itsenne uutuuteeni! Se löytyy TÄÄLTÄ!! Blogi ei ole vielä täysin valmis. Muutoksia on odotettavissa. Tervetuloa puluseni!

I have a new blog! The Löytö will stay and be the main blog of mine. The other blog is called "Made By Johanna K." There I will show you things I have done by myself. You will find the new blog HERE!! I am also going to have a link to the new blog here at Löytö. 
This is the presentation I have written for the new blog:

"Hello! My name is Johanna. I am a happy 40 year old finnish mother of four kids. In this blog you will find things I have made during my lifetime. I won't take credit for any of the ideas. I have found inspiration from so many different places, here I'll only show you what I have done with it. Enjoy and please copy!"

7 kommenttia

 1. Kuvat on kivoja mutta kiva kuvateksti olisi myöh kiva. Mistä nuo kuusen ja robotin teipit ovat? Mäki haluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jenna:) Mä en aio kirjottaa noihin mitään. Tuo saa olla puhdasta silmämääräistä inspiraatiota ;) Koska kirjoitan ja postaan niin paljon tähän Löytöön ei rahkeet millään riitä enää tekstin ei edes yhden lisälauseen tuottoon toisessa. Siksi vain nuo kuvat. Eli robotti ja kuusi on tehty sähköteipeillä :) Ja nuo kaikki on muuten aiemmin postattu Löydössäki eli jatkossa mä kirjottelen projekteistani täällä ja sitten vain kuva lähtee tonne toiseen blogiin :) Mukavaa viikonloppua! <3 Ja muuten Minimanissa on halpoja sähköteippejä. Valitettavasti sähköteipit pysyi aika huonosti maalipinnassa ja teenkin nykyään teippailut Washi teipeillä. Ne pysyy paremmin vaik ei uskois ;)

   Poista
 2. No niin :) Veikkailtiin että Löytö-blogi siirtyisi muualle, mutta syntyikin sisarblogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onnea Löytö....oot saanu pikkusiskon ;) Jo pitkään pohtinu laittavani vain kuvablogin siitä mitä oon tehny....ihan niin kun itsellenikin vain jotta muistaa projektinsa ;) Terkkuja teille <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Washiteipit on japanilaista paperista tehtyä teippiä :) Tässä postissa näkyy mun varastoja :http://madebyjohannak.blogspot.fi/2012/11/washi-tape-pencils.html . Teippejä saa tilattua mm. Teippitarhasta. Washi on hyvä ja helppo käyttää. Sen voi liimata vaikka maalipinnalleja sen saa irti helposti. Tosi monikäyttöstä! :)

   Poista
  2. "Mikä washi teippi?
   Tämä washi teippi on tehty riisipaperista kuten mt brändinkin masking tape. Se on kauniisti läpikuultavaa ja helposti käsinkin katkeavaa. Teippi on valmistettu Japanissa ja näinollen laadukasta. Washi teipillä koristelet, tuunaat ja kiinnität nopeasti ja mikä parasta - halutessasi saat teipin helposti jälkeä jättämättä irti (mitä kiiltäväpintaisempi / sileämpi pinta, sitä helpommin teippi lähtee irti). Teippi myös tarttuu uudestaan niin kauan kuin sen pinta on puhdas. Teippi on happovapaata."
   Lainasin Teippitarhan sivuilta. www.teippitarha.fi

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne