[VIIKONLOPUN PUUHAVINKKI]

16. marraskuuta 2012


Aloitin eilen pienimuotoisen projektin. En todellakaan ole kutoja. Olen kutonut lähinnä nelikulmasia tilkkuja. En muista, kuinka kudotaan esimerkiksi lapaset tai sukat. Eilen kävin ystäväni Nakun blogissa TÄÄLLÄ! Hän oli kutonut ihania superhelppoja pipoja. Siitä inspiroituneena päätin kokeilla. Tähän asti homma hanskassa. Pipojen ohjeen on tehnyt ihastuttava Tiina blogista Muita Ihania. Ohje ja Tiinan blogi löytyy TÄÄLTÄ, KLIK!!

6 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää! Mulla on edessä sama projekti, mua vaan jänskättää tuo piparkakku reunus, en oo ikinä kutonut niin, että vaihdan langan väriä. Iiiks mua pelottaa se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sama muakin pelotti. Nyt mä jännitän kaventamista seuraavaksi ;) haha....tumpelo, mutta voi kun mä tuuletan täällä sit kun homma on valmis ;)

   Poista
 2. No nyt meillä on ihan samat puuhat:) Olen miettinyt tuon pipon aloittamista Tiinan haasteesta asti ja myös eilen sain aloitettua! Sä olet jo paljon pidemmällä... Mulla oli jämälangat niin sotkussa ja ihana pieni apulainen niitä lisää sotkemassa, että aloituksessakin meni jo ihan liian kauan;) Hienosti etenee (ainakin sulla).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain valmiiksi :) Jes! Elämäni eka pipo ;) Kohta saat säkin valmiiksi . terkkuja <3

   Poista
 3. No ku skrollasin ales niin näin nää valmiitkin versiot, ihana pitääpä yötöihin ottaa tuommonen projekti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. ota ihmeessä. Nopea ja helppo! :) Terkkuja <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne