[2012]

30. joulukuuta 2012


 


  






Tammikuussa kasvatettiin Juditia ja yritettiin lisätä maidon tuloa. Tyttö kasvoi maidon tulo ehtyi, mutta selvittiin.  









Helmikuussa hoikistuttiin ja leikattiin polkkatukka. Judit maistoi pataattia. Ihailimme uutta sööttiä serkkupoikaa. 





      



Maaliskuussa juhlittiin! Herra Hoo täytti 4-vuotta ja isosiskonsa 9-vuotta. Aurinko lämmitti ja maata oli näkyvissä.









Hutikuussa vietettiin pääsiäistä! Joku nimeltä mainitsematon henkilö täytti 40-vuotta. Mieskin täytti vuosia, vaivaiset 35. Laskekaa siitä. Aivan oikein, tämä tyttö iski itseään nuoremman miehen. Hehe. Huhtikuussa avattiin myös terassi.





   



Toukokuussa tehtiin kellariremonttia Rihannan tahdissa. Aurinko lämmitti ja teki kaiken vihreäksi. Lapset tappelivat teltassa. Kesä oli tulossa.










Kesäkuussa hain opiskelemaan kätilöksi kolmatta kertaa, en päässyt. Istutin ensimmäistä kertaa elämässäni vihanneksia. Kesäkuussa tapahtui odottamattomia surullisia asioita. Kesän auringon peitti suuri surun pilvi. Rakas mummoni muutti yllättäen pois, 16 Kesäkuuta. Ikävä on edelleenkin armoton. 












Heinäkuussa kävimme vanhassa rakkaassa kotikaupungissamme, Katrineholmissa. Matka oli ihana. Se toi iloa, surullisen Kesäkuun jälkeen. Ruotsin matkat kuuluvat meidän kesään!














Elokuussa otimme rennosti! Grillattiin paljon ja nautittiin uudesta terassistamme. Ajeltiin isäni kanssa veneellä ja toiseksi vanhin täytti 8-vuotta. Otin milestäni parhaimman kuvan ikinä.







Syyskuussa teimme retkiä ja vietimme paljon aikaa ulkona. Säät olivat mukavan syksyisiä, mutta aurinkoisia. Kävin pitkästä aikaa tekemässä muutaman työvuoron Vaasan keskussairaalan naistentautien ja yleiskirurgian osastolla. 











Lokakuussa tehtiin vaalikampanjaa. Arkirutiinit olivat käynnistyneet. Elämä oli melko kiireistä. Tutustuin Vaasan ammattikorkeakouluun ja kirjauduin opiskelijaksi hoitotyön linjalle. Judit täytti 1-vuotta.





     
             

          
Marraskuussa avattiin joulu. Kotona leivottiin ja viriteltiin jouluvaloja. Oli pimeää! Haluttiin lunta ja sitähän tuli. Marraskuussa ihailimme jälleen uutta pientä sööttiä serkkupoikaa.











Joulukuussa ihastuin himmeleihin ja varsinkin niihin kirjan sivuista tehtyihin. Judit oppi kävelemään! Alkoi vihdoin joululoma. Jälleen kului vuosi. Kiitos, että jaoitte sen kanssani! 

4 kommenttia

 1. Ihmeen paljon sitä elämää mahtuu yhteen vuoteen! Ihanaa alkavaa vuotta sinne teille koko perheelle <3

  VastaaPoista
 2. Samaa pähkäilin kuin Maikkikin! Onnea uuteen vuoteen! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanasti kerrottu vuosi <3

  Onnellista vuotta 2013 koko perheelle!

  t. Otto ammattikissan kirjuri Margit N.

  VastaaPoista
 4. Paljon puuhia ollut sinulla kuluneena vuonna. Kiitos kun olen sitä saanut sivusta seurata blogisi kautta. Iloista vuotta 2013!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne