[KIVAT]

20. joulukuuta 2012
Kaksi kivaa. Olen jälleen kerran sortunut ostamaan pakkauksen takia. Nordqvistin suklaa-tee on pakattu niin upeasti designattuihin pakkauksiin, että ei niitä voi olla ostamatta. Visuaalinen minäni nauttii katsella! 
Sain tänään joulukortin eduskunnasta, joka oli leimattu 12.12.12. Huippua! Luulin äitini lähettävän, joka on eduskunnassa töissä, mutta kortti olikin toiselta. Kivasti jää muistoksi jännä päivämäärä. Yritin itse keksiä jotain repäisevää tuona päivänä, mutta en keksinyt [virne].
Nyt minun pitäisi ryhdistäytyä. Anoppini ja appiukkoni tulevat Ruotsista huomenna. Aivan mahtava fiilis. Ihana, kun saamme viettää joulua yhdessä. Välimatka on tylsä. Ruotsikin tutuu olevan joskus liian kaukana. Olisikin silta! Nykyään me emme reissaa jouluna ja olen siitä erittäin helpottunut. Kun asuimme Ruotsissa matkasimme Suomeen joka joulu. Täytyy tunnustaa, että ne matkat olivat todella rankkoja. Pakattiin vauvat,vaunut, vaipat ja vellit autoon. Ajettiin Katrineholmista Tukholmaan ja hypättiin laivaan. Laivassa menikin sitten tuntikausia. Kun olimme perillä Turussa jouduimme vielä ajamaan Vaasaan lähestulkoon 400 km. Kelit olivat usein talvisin surkeat. Onneksi nuo reissut ovat nykyään vain muisto. Käymme Ruotsissa kesäsin ja silloin kun säät ovat kesäisiä. 

1 kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne