[KUUSI]

17. joulukuuta 2012

Olen toteuttanut osan haasteesta, johonka kutsuin teidät mukaan TÄÄLLÄ!. Ostin lauantaina lähikuusen Palosaaren torilta. Tämä kuusi on kaadettu Raippaluodon metsistä. Hinta oli 30€. Kaupan päälle sain todella ison määrän havunoksia, joita myyjä oli kuusista sahannut. Pidin kuusen yhden vuorokauden autotallissa. Nyt se on paikoillaan ja odottaa, että toteutan toisen osan haasteesta. Koristeita syntyy mahdollisesti tänä iltana.
Vielä ehditte mukaan, ellette jo ole koristelleet kuustanne. Hommatkaa siis mahdollisimman läheltä kaadettu kuusi ja tehkää itse kaikki koristeet. 

5 kommenttia

 1. Kaunis kuusi!

  Meillä ei harmi vain voi olla aitoa kuusta, kun mä olen allerginen. Aikaisempina vuosina on ollut muovikuusi, mutta tänä vuonna "tyydytään" huonekuuseen kissan takia. Meidän ihana kissapeto Tero nimeltään on sen verran vilkas pakkaus, että muovikuusi tuskin kovin montaa hetkeä pystyssä pysyisi. Silmissä jo näin joulukuusiasiaa pohtiessa, että Tero todennäköisesti kaataisi kuusen viimeistään siinä vaiheessa, kun me oltaisiin pois kotoa, ja juoksisi täällä joulukuusen latvus ja jouluvalot perässään roikkuen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, meillä taas on vilkas Judit ja mietin just hiljattain, että saa olla jatkuvasti varmaan kieltämässä ja vahtimassa ;) Oon muuten usein miettiny, miten vähän vaihtoehtoja on oikealle kuuselle. On vain muovikuusia...miksi ei keksiä jotain aivan uutta versiota....tyylikästä sellaista;) Täällä vaasassa eräs peltiseppä teki vaimolleen kuusen pellistä....se oli todella erikoinen ja kiva. Siitä tuli muuten yksi ilta kympin uutisten kevennyksessäkin :) Terkkuja!

   Poista
 2. Ihan ajattelematta ollaan toteutettu tuota haastettea :) Kuusi haettiin eilen tuosta 10km päästä mofan metsästä ja koristeita ollaan tehty lasten kanssa pitkin joulukuuta :) Meille tulee nyt ensimmäinen joulukuusi, saa nähdä mitä kissat tykkää :D
  Hyvää joulua teille!

  VastaaPoista
 3. Näyttää siltä, että viimevuotista ernnetyä jatkamme a suurin osa koristesta ob ittetehtyjä. Muovikuui meillä toki on vuodesta toiseen. Tuntuu paremmalta pystyttää se, kuin hankkia oikeaa muutaman päivän takia. Joulupäivänä lähdemme yleensä Pohjanmaalle.

  Rauhallista joulunaikaa!

  -Paula

  VastaaPoista
 4. Huomaahan, että kirjoitan iPadilla ;) Voi huoh!

  -Paula

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne