[LÖYTÖJÄ]

20. joulukuuta 2012


Eilen tapahtunutta! Tein todella pikaisen käynnin Adam & Ewa kirppaille. Kuljin hyllyjen ohi vauhdilla. Yhtäkkiä ne olivat siinä, suoraan silmieni alla. Sinivalkoiset Marianne purkit maksoivat 2€ per kappale. Vihreävalko ruudullinen oli maksanut 3€, mutta myytiin puoleen hintaan eli 1,50€. Minä kiitän! Kiitos! Tack!

6 kommenttia

 1. Oi ihania! Hyviä löytöjä. Olin ajatellut että pidän pienen "kirppisloman", mutta taas on tuli persuksissa. Pakko ois päästä kiertelemään. Ehkä vielä viikonloppuna jos kerkee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, joo kyllä kiertelykin joskus työstä käy;) Itellä tulee joskus fiilis et on kierrelly liikaa....kun menee ovesta sisään jo on heti valmiiksi poikki ;) Tätä ei tapahtu kovin usein, mutta joskus. Nyt oli kyllä niin tyhjää kirpparilla....siis monia tyhjiä pöytiä....toisaalta kuten huomaamme ei se välttämättä haittaa....voi silti löytää. Olin noista innoissani ja ootappa kun näät erilaisen pinnatuolin jonka tuunaan. Löysin sen SPR:ltä muutama päivä sit :)

   Poista
  2. Eipä keretty tänään kirppareille. Joulupuuhat vei kaiken ajan (ja voimat). Mutta jospa huomenna.. Useasti tekee parhaita löytöjä silloin, kun kirppareilla on hiljaisempaa.
   Odotan innolla kuvia pinnatuolista ;)

   Poista
 2. Ehdottomasti kirppareille viikonloppuna ;) Hienot löydöt!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne