[ÅHLENS]

28. tammikuuta 2013


KUVAT: ÅHLENS
Klockrent! Jälleen kerran Åhlens loistaa! Ohessa kaksi uutuutta! Niin upeita tuotteita! Käykää kurkistamassa myös heidän lastenvaatteita. Todella hienoja! Åhlensilla on kaiken lisäksi aivan huippu hinta/laatusuhde. Åhlensin sivut löytyvät TÄÄLTÄ! Monet suunnittelevat varmasti kevätristeilyjä. Ehdotan, että käytte Åhlensilla! Tukholmassa Åhlens löytyy hyvältä keskeiseltä paikalta. Kiva asia Vaasalaisille on se, että laivaliikenne Uumajaan pelittää jälleen. Åhlens löytyy myös Uumajasta. Klikkaa TÄSTÄ!! Uumajan keikan me teemme taatusti mieheni kanssa tänä keväänä. Katrineholmin Åhlensissa nämä tytöt ovat shoppailleet ahkerasti. Myyjät tietävät minut hyvin. Viime kesänä yhdessä naureskelimme tavaran määrälle, jota sieltä ostan. Kerroin, että on hiukan pakko koska pääsen vain kerran vuodessa. He tietävät, että roudaan kamat Suomeen.

5 kommenttia

 1. Oi oi. En malta odottaa maaliskuista tukholman matkaamme. Mua kaduttaa vieläkin kun viimevuonna jäi Ferm Livingit Åhlenssille..TYHYMÄ.

  VastaaPoista
 2. Jee, en tienny, että Uumajassakin on Åhlens! Tukholmassa asuneena se on munkin lempparikauppa :) Nyt joutuu lähteä sinne ostamaan Pippivaatteita ja muuta!

  T. Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pia, joo on Uumajassakin:) Kauanko asuit Tukholmassa? Kiva juttu :) Mulla on ikävä sitä kaupunkia. Mä asuin melkeen 9-vuotta ruotsissa. Me asuttiin Katrineholmissa joka oli noin tunnin matkan päässä Tukholmasta. Meidän sukua ja miehen sisko ja vanhemmat asuvat siellä edelleen :) Joo, mun täytyy kans ostella kesällä kaikenlaista ;)

   Poista
  2. Oon asunut pariin otteeseen, kahdessa eri harjoittelussa, noin vuoden yhteensä. En siis kauaa mutta kovasti tykkäsin :) Edelleen pitää joka vuosi kerran käväistä! Katsoin Vaasanlaivojen sivuilta, että yhteen suuntaan maksaa aikuisilta 30€ ja sitten opiskelijat 30€ :D Ei ymmärrä, miksi pitää laittaa erikseen jos on sama hinta :D

   T. Pia

   Poista
  3. Joo, on ihana paikka. Mun mies opiskeli opettajaksi Tukholmassa j a käytiin siellä paljon kun tytöt ili vauveleita. Kävin muutenkin shoppailees joskus ihan itseksenikin kun junalla pääsi meiltä niin nopeesti. Niin ja kävin monesti tapaamassa isääni ja äitiäni silleen et tulivat risteilylle ja kävin sit niiden kanssa syömässä :) Oliskohan toi virhe siinä Vaasanlaivoilla? :/ Outoa

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne