[HÖMPPÄÄ]

15. tammikuuta 2013
Normipäivä muuttui hömpäksi kello 16.30. Makasin ja rentouduin tuolloin valkoisen viltin alla ripsihuollossa. Kiitos Hanna! Upeaa ja rentouttavaa! Omat ripsieni huoltovälit ovat siis vakiintuneet 4-5 viikkoon. Tämä on hyvä! Hannan salongin sivut löytyvät TÄÄLTÄ! Ennen ripsihuoltoa kävin Itronicilla. Macbook moponi tarvitsee todellakin lisää kryytiä! Huomenna vien sen vahvistumaan ja saamaan lisää muistia.
Unikkopussi paljastaa missä myös tuli käytyä. Marimekossa. Ostin Muijaa ja siitä tulee jotain kivaa Juditille. Huomenna tapaan erään ompelijan, mutta siitä lisää myöhemmin. 
Tänään sain postia Junetilta. Heidän mainoskataloginsa ovat tyylikkäitä. Ilo katsella! Tein ensimmäiset Junetin tehtävätkin ennen viikonloppua. Sain erittäin hyvää palautetta ja olen siitä erittäin ilonen. Junetin "Brandbook" on tyylikäs. Se löytyy TÄÄLTÄ! Tästä projektista tulee ikimuistoinen. Meille on luvassa myös pajapäivä Jurvan tehtaalla. Siitä tulee todella mienkiintoista. Saa nähdä jotain, mitä ei normaalisti näe. Jännittävä seurata, kuinka huonekalut syntyy! Hyvää yötä, vaikka tämä yökyöpeli ei vielä nukkumaan mene! Joskus toivoisin, että oikealla sivupalkissa olisi "blogichatti". Olisi kiva kysellä teidän fiiliksiä ja kuulumisia. Puss och kram!

[Älkää katsoko hiuksiani tarkkaan. Ne eivät ole kunnossa [virne]

1 kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne