[IKEAN IHANAT UUTUUDET]

11. tammikuuta 2013


KUVAT: IKEA


En voi olla tekemättä tätä postausta Ikean uutuuksista. Ne tulevat Helmikuussa. Kuvissa näette vain todella pienen osan uutuksista. Paljon kivoja juttuja on tulossa! Ylin kuva esittelee uusia säilytyslaatikoita. Niitä on tulossa monissa uusissa loisteliaissa kuvioissa. Upeita sanon minä. Perinteinen "Billy" hylly tulee sinisenä "limited editionina". Kirjoituspöytiäkin on tulossa. Kuvien ensimmäinen kirjoituspöytä on nimeltänsä "Micke". Siro ja kaunis. Pöydässä on käteva säilytystila. Tulossa on myös lasten "Sundvik" kirjoituspöytä. Huippu idea! Erittäin käytännöllinen ja toimiva lastenhuoneeseen. Viimeisen kuvan "Yellow Elephants" juliste on Tara Hogenin suunnittelema. Se on kooltaan 70 x 100cm eikä tule olemaan hinnalla pilattu! Ihana! Uutudet tulevat taatusti jossain vaiheessa näkyviin myös  "Livet Hemma" sivuille. Kannattaa myös tarkkailla Ikean sivuja TÄÄLLÄ, jos on kiire uutuuksia hakemaan. Minulla ainakin on [virne]. Mukavaa perjantai-päivää!

9 kommenttia

 1. Ja mun pitää saada toi Elefantti juliste sitten heti. Ja toi pulpetti on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin elefantti tänne ja het...sulla on vain lyhkäsempi matka hakeen ;) No ehkä mä laitan äitin diilaan swn mulle ;)

   Poista
 2. Tuo kolmannen kuvan micke työpöytä on upea!! ja todella kivoja uutuuksia! :)

  VastaaPoista
 3. Mun kans saatava toi elefantti. Povaan siitä blogivillitystä ? ;)

  Ei voi muuta sanoa kuin ett mahtavia uutuuksia!!!

  VastaaPoista
 4. Yellow elephants, toihan on täysin Hyypiölää. INANA!!!

  VastaaPoista
 5. Mistä sä oot bongannut ton norsujulisteen - miksei mun silmään osunut.. :( Mä tahtdon myös, kuka diilaa mulle, jos ahneet bloggarit vie ne käsistä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe Anna, ne on ikean uutudet ja tulevat muistaakseni Helmikuussa ;) eli vielä ei ole saatavilla. Ikean kahvaan kiinni sit ;)

   Poista
 6. ...Ja noi rasiat ekassa kuvassa!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne