[KYLLÄSTYNYT]

31. tammikuuta 2013


Tämä päivä on ollut paha! Samoin koko viikko. Ollaan oltu todella sairaita ja koti on kuin kaatopaikka. Onneksi suunta on nyt parempi ja ensimmäiset lähtevät huomenna jo kouluun. Hetkittäin tänään oli erittäin lähellä etten heittänyt kirvestäni kaivoon. Mies oli koko päivän töissä. Hän käväisi kotona iltapäivällä ja lähti illaksi kouluun. Hermojen meneminen oli lähellä kun yksi käveli ympäriinsä ja otti kiellettyja tavaroita ja kiljui, toinen huusi vessasta pyyhkimään ja kolmas vaati jotain. Tämän kaiken keskellä istuin vanhimman kanssa ja yritin auttaa häntä matematiikassa. Tehtäviä on paljon rästissä 1,5 poissa olon jälkeen. Jos itse olisin terve olisi tämä helppoa, mutta en vieläkään ole. Tosin nyt tuntuu jo paremmalta! Tällaisina päivinä pelaan monesti Candy Crashiä, haha. Hyvää yötä!

6 kommenttia

 1. Voimia sinne arjen pyörittämisen keskelle! Varmasti raskasta jos on vähänkään vetämätön ja kipeä olo. Ulkona oleva räntäsää ei kyllä ainakaan täällä piristä tunnelmaa lainkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nyt tuntuu tänään paremmalta :)

   Poista
 2. Paranemisia! Mä aloin nyt tässä kehitellä kurkkukipua ja flunssaa :(

  Mä oon tulossa käymää vkonloppuna Vaasassa Alexin kanssa. Perjantaina tuun paikalle ja sunnuntaina lähden. Pikavisiitti.

  Tuu käymää jos kerkeet ja jaksat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just luin eilen sun blogistas et ootte tulossa. Oma olonikin on jo paljon parempi ja tätä menoo mä oon viikonloppuna terve...hehe, ei siinä siis mennykkään kun puolitoista viikkoo ;) Mietinki et vois tulla käväseen....mulla onki äitilles Dermosiliä ;) Palataan asialle! Vois olla vaikka la alkuilta....laitan viestiä teille :)

   Poista
 3. Tack snälla! Ja det kommer krävas en hel del renovering, men det tycker vi bara är roligt. :) Få tänka till och göra det till sitt eget. :) Hur har ni det? Kram!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja, säkert....det brukar ju finnas mycket man skall fixa då man köper ett litet äldre hus. Roligt blir det när det blir då som man själv vill och det är eget :) Vi har det bra! Just för tillfälle har vi varit jättesjuka i influensa allihopa...så det har varit mindre kul. Annars har vi det bra. Flickorna går i skolan ocha jag är hemma med Judit och H. Jag studerar till sjuksyrra, men det kommer att ta tis innan jag blir klar men vad gör det ;) Massor med kramar till er!! Ni är så fina tillsammans <3 Och Thristan och Thexas, dom har blivit så stora. Barn växer otroligt fort. Hälsa alla <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne