[MERRY MISHAPIN KOTI]

15. tammikuuta 2013Olen kautta aikojen ihaillut Jenniferin, Jeremiahin ja Israelin kotia Idahossa. Olen tutustunut heihin hiukan myös Facebookin kautta. Mahtavia, mukavia ja taitavia ihmisiä! Heidän kotinsa vastaa tyyliltään hyvin pitkälti unelma kotiani. Valkoisen, mustan ja puun yhdistelmä on ihastuttava! Katselkaa ja inspiroitukaa! AMM:n upea blogi löytyy TÄÄLTÄ! Than´k you Jennifer for letting me to show pictures from your lovely home! XoXo

12 kommenttia

 1. Minäkin kuolaan Jenniferin sisustuskuvia Instagramissa ja huokailen, että voi kun meilläkin olisi tuon näköistä... Kunnes tajuan, että se taitaisi olla yksinkertaisesti mahdotonta :D Niin upealta kuin tuollainen hallitun niukka värimaailma muiden kodeissa näyttääkin, itse en vaan osaa olla haalimatta värejä ympärilleni. Eli jos meidän koti näyttäisi tuolta niin hyvin nopeasti "pilaisin" mustavalkoisuuden lisäilemällä värikkäitä tyynyjä, printtejä ja muita pirteitä yksityiskohtia. Mutta onneksi se ei estä ihastelemasta muiden viimeisen päälle tyylikkäitä koteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, itse olen niinikään värien kokoaja. Ihailen näitä maltillisia koteja, mutta itse räiskäsen usein sekaan jotain värii ;)

   Poista
 2. Tosi kaunis koti, kitos kuvista!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) On ihana koti <3 Terkkuja! <3

   Poista
 3. Niiiiin ihana koti, yksi parhaista!!!!!
  Tahtoo kans tommosen string-systeemin olkkariin, ku pitkään miettiny kevyttä hyllyä sinne, mut toihan olis ratkaisu ku laittais noita pocketteja nätteen riviin. (eka ku sais miehen suostutettua ostamaan niitä,heh)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On upeeta! Mulla on yksi valkonen String pocket ja aikomus on jatkaa sitä myös. String on kaunis hylly kaikissa mudoissa :) Terkkuja Lyylille! <3

   Poista
 4. Her home is very beautiful, she always made great changes, thanks for sharing!

  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, indeed! I love everything she does <3 Hugs to you sweet Mariela <3

   Poista
 5. täydellinen koti, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Mukavaa tätä viikkoa Heidille <3

   Poista
 6. Vastaukset
  1. ;) Eikö ookki? Jennifer on taitava tekemään! Terkkuja Ridelle <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne