[OTTAISKO KANTAA?]

24. tammikuuta 2013


?

Jostain syystä, minulla on tänään jännä fiilis. Haluaisin ottaa kantaa moniin asioihin. Yleensä vältän sen tyyppistä, koska se on tulenarkaa. On vain sellainen kärttävä olo [virne].


Mistä aiheesta te haluasitte minun kertovan mielipiteeni?

Onko jotain erityisiä asioita, joita haluaisitte minusta tietää?

Räväytetään! On hiukan tylsää neljän seinän sisäpuolella!6 kommenttia

 1. Jos haluat oikein tulenarkaa, tässä asia, joka minua mietityttää: Olen itse palannut hoitovapaalta töihin, ja on ihan uskomatonta, miten erilailla minuun suhtaudutaan. Naisena ja ihmisenä. En edes tajunnut kotona ollessani, miten erilainen ihmisten asenne minua kohtaan on, kun en ole kotiäiti vaan töissäkäyvä. Samoin yhteiskunnan viesti, minulla on oikeuksia, joista kotiäiti voi vain haaveilla. Enkä nyt tarkoita rahaa. Kotivanhempien jaksamisesta ja muusta hyvinvoinnista huolehtiminen ei ainakaan Helsingissä tunnu olevan kenenkään mielessä.

  Teen työtä, joka on yleisesti melko arvostettua, mutta ei kyllä omissa silmissäni ainakaan tärkeämpää kuin lasteni turvallisen kehityksen turvaaminen. Keskustelu kotiäiti vs. uraäiti on tylsää, mutta kotiäitien ja -isien asemasta, varsinkaan sosiaalisesta, ei mielestäni puhuta tarpeeksi. Yhteiskunnan antama viesti tuntuu olevan, että kotonaolo on velttoilua tai ainakin naisen omanarvontuntoa laskevaa.

  Itse ole varovainen sanoissani, ja taidan tänään tehdä blogipäivityksen koirastamme. :)

  VastaaPoista
 2. Haha, sivutaan myöhemmin tuotakin aihetta oman mielipiteeni puiteissa ;)

  VastaaPoista
 3. Suvaitaanko meillä kaikkia muuta paitsi uskontoa?

  VastaaPoista
 4. Mua kiinnostais tietää, että kun Super-Jutan Super-dieetti-ohjelmassa on se Bull-setä, joka haukkuu pulleiden ulkonäköä, että mitä oot niinku mieltä sen Bullin ulkonäöstä? Kun minusta hänkään ei näytä kovin terveeltä, jos ei sitten pulleatkaan...

  VastaaPoista
 5. Lapsettoman parisuhteen osapuolena olisi kiva tietää, miksi sukulaisia ja muitakin niin kovasti kiinnostaa onko sitä jälkikasvua tulossa ja koska? Jääkö meiltä joku yhteiskunnan velvollisuus suorittamatta?

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne