[VIIKON VIISAUS]

11. tammikuuta 2013Herra Hoo totesi tänään jälleen kerran jotain erittäin viisasta ja meille aikuisille ajattelemisen arvoista. Hän sai lähteä tänään paapan luokse. Hain hänelle vaatteet ja kehoitin häntä pukemaan ne päällensä. Tavanomaisesti ja vauhdikkaasti hän vetäisi housut jalkaan. Herra Hoon pukiessa paitaa päällensä huomasin sen menevän väärinpäin, napit taakse. Sanoin hänelle "hei, nyt menee paitas väärin päin". Hän vastasi siihen "mitä sillä on väliä?". Tylsään aikuismaiseen tyyliini totesin vain, että "paita PITÄÄ olla oikein päin". Siihen herra Hoo esittää heti tiukan vastakysymyksen. "Voiko siitä muka tapahtua jotain vaarallista, jos paita on väärinpäin? Mitä siitä muka vois tapahtua? Mitä, mamma!?" 
Juuri niin. Mitä vaaraa siinä nyt olisi. Ei yhtään mitään! Totesin herra Hoolle "No niimpä, eihän siitä mitään vakavaa seuraa" "Hyvä pointti herra Hoo". 2 kommenttia

  1. Kyllä noissa ipanoissa on niin paljon viisautta josta me ei käsitetä yhtään mitään!

    VastaaPoista
  2. mun äitini, useammaltakin alalta korkeakoulutettu ihminen, kulkee aikas usein paita väärinpäin - siis saumat ulospäin ja niskalappu leuan alla, eikä sitä haittaa laisinkaan. jos minä tästä huomautan, äiti vain rennostui lausahtaa "nuttu nurin, onni oikein". niinpä... aika monesta asiasta huomaa itsekin miettivänsä, miksi sen nyt vaan PITÄÄ olla jotenkin - aika harvoin oikeasti tarvii:)

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne