[AVOIN MAAILMA]

12. helmikuuta 2013  

On uskomatonta, että muutamalla klikkauksella voisi ostaa itselleen matkan vaikka New Yorkkiin. Minulle se tuntuu tällä hetkellä niin kaukaiselta ajatukselta, kun lapset ovat pieniä ja heitä on monta. Toisaalta en koskaan ole kärsinyt "matkakuumeesta" tai pakottavasta tarpeesta matkustaa jonnekin. Olen kuitenkin blogannut sisareni matkoista ja monesti haaveillut lentokentän ja vieraiden maiden tunnelmasta. 
Viime viikolla saimme lähetyksen joka sisälsi paahdetuja manteleita Espanjasta, perinteisiä New Yorkilaisia "Jelly Beanseja", macaroonseja Pariisista ja Kusmiteetä Lontoosta.  Oli muuten aika hauskoja makuja noissa karkeissa. Lapset eivät pitäneet esimerkiksi voipopkornin makuisista, minä pidin tietenkin kaikesta. 
HALVAT LENNOT löytyvät helposti Momondon hakukoneen kautta. Kone etsii parhaimmat tarjoukset ja antaa mahdollisuuden myös hintojen vertailuun. Olen käynyt Amerikassa, Pariisissa ja Eestissä. Matkat ovat olleet ikimuistoisia. Suosikki kaupunkini on ehdottomasti New York, vaikka en siellä itse ole käynytkään. Kirjoitan teille myöhemmin paikoista, joissa Nykissä haluaisin käydä. 

[Tämä postaus yhteistyössä Momondon kanssa]

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne