[HENGISSÄ]

28. helmikuuta 2013


Terkkuja Ekojohannan kotisohvalta! Katselin Iholla-sarjaa ja juon Pakuriteetä. Fiilis on loistava! Kävin tänään ensimmäistä kertaa Lady Linella. Osallistuin Selkä-Niska-Hartia jumppaan ja sen jälkeen Korsettiin. Nämä kestivät yhteensä 60 minuuttia ja suoritettiin HOT-salissa. Huoneessa on 38 astetta lämmintä ja se tekee hommasta tehokkaampaa. Korsetti sisältää paljon vatsalihaksia kehittäviä liikkeitä. Todella tehokasta. Jännitys oli valtava, kun ajoin Kivihakaan. En ymmärrä miksi sitä luulee, että kaikki katselevat sinua ja arvioivat kuinka osaat, vaikka niinhän se ei todellakaan ole. 
Kaikki sujui hyvin ja minulla oli sieltä lähtiessä todellinen voittaja olo. Uskomaton fiilis, kun tekee jotain mitä ei ole tottunut tekemään. Luulen, että olen tehnyt elämäni parhaimman valinnan, kun tähän ryhdyin. Haha, vaikka aamulla saattaa olla hiukan kankea nousta ylös sängystä. 

Päivän smoothie

1 banaani
2 rkl proteiinijauhetta [maku kookos/suklaa]
1 rahka
mustaviinimarjoja
vettä
kurpitsan siemeniä
Agave siirappia

[Hyvää oli!]

2 kommenttia

  1. Voi että ku ihana Johanna-kuva! Morjens! Siinä samaisessa salissa mä hikoilin kun odotin Tommia. Muistan kun venyttelytunnin jälkeen kävin ykäämässä vessassa kun ei oikein se raskausolotila tykännyt niin lämpimästä :D

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne