[HUH, HUH]

18. helmikuuta 2013


Voi mikä päivä! En ymmärrä miten asioilla on usein tapana pakkautua samoille päiville. Tämän viikon alku on täynnä ohjelmaa. Kuten aiemmin kerroin, kävin vartalon rasvaprosenttien mittauksessa LADYLINELLA. Tulokset yllättivät, koska ne olivat hyvät. Olin varautunut pahimpaan. Kivihaan Ladyline vaikuttaa todella mukavalta paikalta. Harkitsen vakavasti hankkivani jäsenyyden kyseiseen paikkaan. Tiedän korppani tarvitsevan lihastreeniä. Lenkkeilen säännöllisesti, mutta sen lisäksi tarvitsen muutakin. 
Ladylinella käynnin jälkeen ajoin automme huoltoon. Rakas taitava pikkuveljeni korjasi sen. Tuosta vain! Mahtava seurata! Hän heilutteli autoa, nosti sen trukilla ylös ja ruuvasi. Työkalut kilisivät hetken ja homma oli valmis. Onneksemme korjaus ei tullut maksamaan useaa satasta, kuten yleensä. Kiitos ihanalle veljelleni!
Kiirettä on pitänyt. Auton korjauksen jälkeen kerkesin juuri ja juuri kotiin. Söin jä lähdin Arbiksen valokuvauskurssille. Mielenkiintoista, mutta opetus kuullosti korviini osittain heprealta. Uusia valokuvaukseen liittyviä termejä ruotsin kielellä. Luulen, että käytäntö tekee opista elävän. 
Ystäväni, olen aivan poikki. Ihana, että olette siellä ja luette juttujani! Hyvää yötä!
T.Raportoija 


1 kommentti

  1. Om du vill testa gymmet en tid innan du "binder" dig kan du få hyra mitt kort. Jag kommer nog inte att träna så mycket nu. Gissar att jag pausar till september eller så. Har ett förmånligt avtal och behöver inte gå på plus. :)

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne