[ILMAISTA]

14. helmikuuta 2013
Ystävänpäivät ovat nykyään melkoista markkinointia. Mainostetaan kalliita lahjoja ja yhdistetään ne ystävyyteen. Loppupelissä niillä ei ole paljoakaan tekemistä ystävyyden kanssa. Ystävyys on muuta! Se on haleja, rakkautta, lämpöä, läheisyyttä, turvallisuutta, arkea ja tekemistä yhdessä. 
Koska budjettimme on tiukka ja tilipäivä vasta huomenna, ei lahjoja osteta. Tänään ollemme kuitenkin halineet paljon. Askartelen pian jotain kivaa yllätykseksi lapsille. Tottakai käyn ostamassa jokaiselle roosat tikkarit ja vaahtokarkkia. 
Shoppailen usein Vaasan alueen FB kirpparilla. Sieltä löytyy osasto "Annetaan". Viimeviikolla bongasin ilmoituksen, jossa tarjottiin Cosmopolitanin 2012 numeroita. Tajusin hetkeni koittaneen. Ilmoitin, otan! Näin sieluni silmin kaiken sen mitä me voisimme askarrella värikkäistä lehtikuvista. Kiitos sinulle, kun et heittänyt roskiin vaan näit vaivaa toimittaa ne minulle! 

2 kommenttia

  1. Mukavaa ystävnpäivää sinulle :)
    kaikki juhlat ja pyhät ovat niin sidoksissa lahjoihin ja niiden antamiseen nykyään. Ystävyyttä ei kyllä voi mitata lahjoissa!

    VastaaPoista
  2. Hyvää ystävänpäivää toivottelee myös Hurmioitunut blogi! Minä lähetin läheisimmille ystäville ystävänpäiväkortit ja aion leipoa puolisolle ystävänpäivän kunniaksi pullia. Illalla sitten hiihtämään!
    Sellainen päivä täällä. :)

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne