[KOKO & PUKKA]

22. helmikuuta 2013
Perjantai! Mahtava juttu! Monet teistä tietävät, että rakastan erinäköisiä pakkauksia. Pukan teet ovat todella kauniisti pakattu. Katsokaa "Harmonise" pakettia. Upea! Lisää kivoja Pukka juttuja englannin kielellä löytyy TÄÄLTÄ!! Pukka tekee nimittäin muutakin, kun teetä.
Vaasassa muunmuassa EKOSOPPI myy Pukkaa ja Clipperiä. Kävin kyseisessä kaupassa hiljattain. Teesortteja ja merkkejä on paljon. Usein minun on todella vaikea päättää, mitä niistä valitsen. Roosa Koko muki ja Pukan Harmonise sopivat yhteen. Se on selvä! Mukavaa perjantaita! Mitä aiotte tehdä viikonloppuna?

5 kommenttia

 1. Meillä päin alkaa hiihtolomaviikko vedellä viimeisiään,tosin itselle sillä ei niin ole väliä, kun töissä olen sen viettänyt.
  Tuota Pukka-sarjaa en ole koskaan vielä maistanut, mutta Clipperit ovat tuttuja ja omat lempparitkin sieltä ovat löytyneet:)

  Oma viikonloppu koostuu pe:tyttöjen leffailta&hodareita, la:kampaajalle ja su:äitiysjoogaan. Eli ihan huippukivaa tiedossa:)

  Kivaa viikonloppua ja hiihtistä teille!

  VastaaPoista
 2. Mullakin on Pukkan night time -teetä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sekin varmasti hyvää. Niillähän on jotain detox-tee sorttejakin. Terkkui sinne "ei aina niin välttämättä lämpöiseen ja aurinkoiseen" Californiaan ;) <3

   Poista
 3. Multa löytyy paaljon clipperiä ja myöskin tuo sama pukkan tee. :)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne