[LEGGARIT]

18. helmikuuta 2013


Tein sen! Ostin mieheni kammoavat kukkaleggarit HM:ltä. Ne löytyvät TÄÄLTÄ! Ilokseni huomaan, että voin todellakin valita kookseni M:n. Ennen käytin L kokoisia vaatteita. Nämä ovat hiukan löysät, mutta saattavat kutistua vähän ensimmäisessä pesussa. Monet inhoavat kukkakuosia, mutta minä en. Olen tottunut käyttämään oman makuni mukaisia vaatteita, vaikka ne olisivatkin muiden mielestä "vähemmän kivoja". Itseasiassa olen aina ollut oman tieni kulkia. Olen saanut lahjaksi hyvän itsetunnon. Se helpottaa kummasti elämää. Ei tarvitse miettiä miellyttääkö asia muita vai ei. 
Tänään menen Lady Line Kivihakaan. Osallistuin Minimanissa kilpailuun ja voitin kehon rasvojen mittauksen. Huoh! Itseasiassa luulin/toivoin, että palkinto olisi jäsenyys [virne]. Tottakai menen, kun ilmaiseksi pääsen. Eilen tein sairasteluiden jälkeen ensimmäisen lenkin. Oli todella vastenmielistä lähteä. On käsittämätöntä kuinka nopeasti rutiini poikkeaa ja lenkille lähtemisen kynnys tulee korkeammaksi. En ole harrastanut liikuntaa neljään viikkoon. Pitkä influenssa pilasi hyvän putkeni. 
Vakio lenkkini on 6,2 kilometriä pitkä. Teen tämän lenkin normaalitilassa noin kolme kertaa viikossa. Oi, nyt ajauduin sivuraiteille. Leggareitahan tämän postauksen piti käsitellä. Mukavaa maanantai-päivää!

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Hehe ;) Joo, muistankin et kattelit näitä. Mä tykkään kans :) Terkkuja!<3

   Poista
 2. Ihanat, pakko saada samalaiset :) Ja nuo ei ole hirveitä nähnytkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Miehenikin sanoi lopulta et noihan on aika kivan tuntuiset ;) hehe

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne