[PARAS "LELULAATIKKO"]

9. helmikuuta 2013Paras "lelulaatikko" ikinä, on 70-luvun senkimme kaappi. Tämä on ollut loistava ratkaisu. En haluaisi leluja olohuoneeseen, mutta vuosien saatossa olen huomannu että niitä on siellä halusin tai en. Kaappi on toiminut hyvin. Judit tykkää seisoa sitä vasten ja järjestellä tavaroitansa. Huippu juttu! Suosittelen! Lisäksi senkissä on monta laatikkoa, joihin mahtuu paljon. Tällä hetkellä niissä on Brion puinen junarata, piirrustuspaperia, värityskirjoja ja lasten kirjoja. Tämä systeemi on optimaalinen. Lapset pääsevät omatoimisesti hakemaan piirustus välineet. Luin joskus, että on hyvä pitää piirrustus tarvikkeet lähellä ja lasten saatavilla. Näin tuetaan lasten luovuutta ja taiteellisuutta. He voivat spontaanisti tehdä, kun inspisraatio iskee.
Vielä kun keksisin ratkaisun siihen, millä lapset oppisivat keräämään tavarat käytön jälkeen takaisin paikoillensa. Luulen, että siihen ei edes ekojohannan kekseliäisyys riitä [virne].

2 kommenttia

  1. meillä sama ratkasu, tai siis senkki on tyttjen huoneessa mutta kaikki on heidän ulottuvillaan, paitsi sakset ku neiti 2vee on innostunu tuunaamaan vaatteitaan.. :(
    hieno ja kätevä "lelulaatikko":)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva ja niin ihania leluja. Meidän poika olisi noista aivan onnessaan ;)

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne