[PITKÄSTÄ AIKAA SIISTIÄ]

2. helmikuuta 2013














Meillä on osittain siistiä! Uskomatonta, kun pöytien pinnat ovat näkyvissä. Valehtelematta meidän koti on ollut törkeässä kunnossa nämä kaksi viikkoa. Eilen voin sen verran paremmin, että siivosin keittiön. Tänään voin vielä paremmin ja siivosin olohuoneen. Uskomattoman upea fiilis, kun läävästä tulee siisti! Tapasin tänään vanhempiani, veljiäni perheineen ja muutakin sukua. Söimme keittoa ja juhlimme veljeni pojan 3-vuotisjuhlia. Huippua oli myös tavata ihanaa serkkutyttöäni ja hänen poikaansa. Serkullani on myös blogi. Hän on osalle teistä jo tuttu. Johanna Koon serkkutytön Mirdin blogi löytyy TÄÄLTÄ!

3 kommenttia

 1. Ihan mahtava tuo seinään maalattu valaisin. Muistuttaa yhtä lempparinia AJ-valaisinta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on just se Aj valasin. Mä oon tehny ton mustalla kontaktimuovilla ;) Törmäsin ideaan joskus Pinterestin kautta....se variantti oli teipattu washilla. Tykästyin niin paljon et tein oman :) Haaveena olis tohon työpöydän taakse iso vaneri ja siihen teipillä tollanen samanlainen mutta valkonen. Siihen vois sitte laittaa vaikka kortteja ja jotain kivaa :)

   Poista
 2. Oli kiva nähdä. Ensi kerralla tosiaan ollaan pidempi aika niin saa olla hötkyilemättä.
  Hei kaveri vinkkas että FB:ssä on Vaasan Ipana kirppis jossa ei ole niitä tiukkiksia pitämässä, eli rentoa muksutavaroiden kirpparimeininkiä. Oli itse kanssa siirtynyt sinne kun se toinen paikka alkoi kanssa kauniisti sanottuna ärsyttämään :)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne