[RIPSET]

20. helmikuuta 2013


Eilen huollatin ripseni. Edellisestä huollosta oli kulunut 5 viikkoa. Kuten kuvistani olette voineet nähdä, ei pitkä huoltoväli ole kohdallani ollut katastrofi. Tällä kertaa vasemman silmän ripsien pidennykset olivat kokonaan poissa eli pääsin näkemään omat ripseni pidennysten alla. Olen lukenut monissa yhteyksissä siitä, kuinka omat ripset ovat kärsineet tai hävinneet kokonaan. 
Omani olivat kohtalaisessa kunnossa. Ne olivat lyhyemmät kun normaalisti, mutta mielestäni melko hyvä kuntoiset. Minulla on ollut ripsien pidennykset noin puoli vuotta. Olen huollattanut niitä noin kuukauden välein. Oma kokemukseni on positiivinen. Ainut negatiivinen puoli on hinta. Toisaalta olen myös todennut, että kalliimpi hinta on tuonut paremman ja kestävämmän lopputuloksen. Laatueroja on! Joskus kuulin erään sanovan, että ei ole eroa mitkä ripset laittaa. Hän perusteli asiaa sillä, että kaikki on kiinni henkilökohtaisista asioista ja siitä kuinka nopeasti omat ripset irtoavat ja uusiutuvat. Toki tämä vaikuttaa asiaan, mutta olen itse huomannut eron ripsien laadussa. Tällä hetkellä minulla on EXTREME LASHES merkkiset pidennykset. Ne ovat pehmeät ja luonnolliset. Kiinnitys on tehty huolellisesti ja oikeaan kohtaan. Kävin kerran paikassa, jossa sain ripset halvemmalla hinnalla. Ne olivat kovat ja erintuntuiset. Lisäksi ne olivat kiinni osittain vääristä kohdista. Ripsien kärki painoi silmien yläkulman alle ja se ei tuntunut kivalta.
Mitä opimme tästä? Ripset ovat mukavat ja piristävät lookkia. Laadulla on merkitystä. Omat ripset kärsivät hiukan, mutta ei ainakaan omalla kohdallani liikaa. Tässä yhteysessä on mainittava, että tähän vaikuttaa varmasti omien hiusten ja ripsien laatu/vahvuus. Hinta on korkea, mutta omalla kohdallani olen nähnyt hyväksi satsata tähän. Elämä on valintoja pienissäkin asioissa. Me laitamme paljon rahaa turhuuksiin. Voisi ajatella, että satsatakseen johonkin voisi kiristää muusta budjetista. Me emme esimerkiksi juurikaan hae roskaruokia. Teemme paljon itse. Kuten aiemmin olen kertonut, ovat ripseni kustannetut kirppari tuloillani.
Tämän hetkiset ripseni ovat luonnollisen näköiset! Ne ovat huolella kiinnitetyt ja sen tuntee. Nämä pysyvät melko hyvinä noin neljä viikkoa. Hanna on taitava ripsimaakari. Suosittelen omaehtoisesti hänen salonkiaan. Se löytyy TÄÄLTÄ! Räps, räps!

[Onko Löydöstä tulossa muoti/kauneus blogi? Hehe, ei. Sattuu vain olemaan ajankohtaista asiaa]

2 kommenttia

 1. Voih! Minä olen vain haaveillut pidennyksistä mutta eih ole rahaa eikä aikaa juuri nyt, huoltovälit saattaisi olla reilusti yli kuukaudenkin, joten olen juuri tänään vaan menossa etsimään megalomaanisempaa ripsaria, millä saisi vähän intensiivisyyttä tähän (väsyneeseen) katseeseen :-)

  Kaunis olet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä:/ Kyllä mullakin menee niin rajamailla rahan kans...ja siksi venyykin noi välit, mutta onneksi onnistuu. Mä oon saanu aina hiukan ylimääräistä kirpparimyynnistä eli siksi pystyy vielä. Oon välillä pohtinu maksua ja et pystyykö. Mukavaa päivää <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne