[YHTIÖKOKOUSTA JA PAKURITEETÄ]

26. helmikuuta 2013Hyvää iltaa ystäväni! Mitä teille kuuluu tänään? Itse kotiuduin hetki sitten taloyhtiömme kokouksesta. Ne kokoukset ovat mielestäni jänniä. En ole aiemmin ollut mukana taloyhtiössä, koska olemme tähän asti olleet vuokralaisia. Tämä on ensimmäinen asunto, jonka me [tai oikeastaan pankki] omistamme. Kokouksessa oli paljon väkeä. Taloyhtiömme on iso, monta osakasta. Tuntuu oudolta, että en tunnista heistä puoliakaan. Kokoukset pidetään yhtiön kerhohuoneella. Itseasiassa se on hellusta. Betoniseinät, työkaluja ja kamaa. Pannuhuone on tuon tilan yhteydessä eli lämmintäkin on. Paljon on tehtävää näin isossa yhtiössä. Sen totesin. Sitten muihin asioihin.
Kävin tänään Kivihaan Lady Linessa ja allekirjoitin sopimuksen. Henkilökohtainen kuntosaliohjelmani valmistuu puolentoista viikon sisällä. Odotan innolla. 
Sen jälkeen kävimme tyttäreni Hetan kanssa kaupungilla, EKOSOPISSA! Itseasiassa olen salaa pihkassa tuohon kauppaan. Nyt en ole sitä enää edes salaa, kun sen teille paljastin. Kauppa on täynnä Ekojohannalle sopivaa. Tänään toin kotiin Ekosopista palmusokeria, pakuriteetä, Agave siirappia ja kylmäpuristettua kookosöljyä. Ihania ja terveydelle hyödyllisiä tuotteita. Kerron teille varmasti lisää kyseisistä tuotteista ja niiden käyttötarkoituksista. Kiitos veljelleni, joka on esitellyt tuotteet minulle. Hän on huippu tyyppi, luomutyyppi [virne]. Terveisiä!
Suosittelen todellakin käymään Ekosopissa. Liike sijaitsee Vaasan keskustassa. Osoite on: Vaasanpuistikko 20. Tutustukaa! Liikkeestä löytyy vaikka mitä!

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne