[?]

26. maaliskuuta 2013

Ongelma!

?

[Jostain syystä postauksien alla olevassa palkissa ei näy kommentteja. Surkeus! Onko muilla bloggereilla ollut ongelmia asian kanssa? Selvittelen asiaa! Arvonta pitäisi suorittaa, vaan kommenttit eivät näy]

6 kommenttia

 1. Tässä näkyy, mutta muissa posteissa ei :/

  VastaaPoista
 2. kahdessa aikasemmassa ei näy, mutta tässä taas näkyy.

  VastaaPoista
 3. Yritin aiemmin kommentoida päivitystäsi, mutta en pystynyt. Joskus aiemminkin olen huomannut, että kommentointi blogissasi ei onnistu. Tekniikka on saanut meistä vallan. :)

  VastaaPoista
 4. Joo, mun mielestä bloggerissa on ollut tosi paljon ihmeellisyyksiä...m kuvien lataamisissa ja filmien jakamisessa. Paljon on ollut myös aivan ihmeellisiä teksti juttuja....aivan mysteerejä...mitään en ole tehny poikkeavalla tavalla. No yleensä nää korjaantuu ittellänsä ;)

  VastaaPoista
 5. Kun teet uutta postausta, niin siellä sivupalkissa oikealla lukee "Asetukset" ja siellä "Lukijan kommentit", valitse siitä "salli", niin kommentit taas toimivat! Tämä pitää toistaa yksitellen kaikissa postauksissa, mistä kommentit puuttuvat.

  VastaaPoista
 6. Enni, ne on tullu itsellään takasin osaan teksteistä eli en todella tiedä mitä on tapahtunut. Sallittuja ovat olleet kaikki. Tiedätkö mistä toi johtuu? Ärsyttävää kun mitään en ole muuttanu:/

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne