[HM:LTÄ]

1. maaliskuuta 2013


Eilen hain HM:n paketin Ärrältä. Väriä ei tilauksessa tällä kertaa säästelty. Kiva kääriä ja laittaa tämän kaltaisia vaatteita vasta siivottuihin vaatekomeroihin. Täytyy todeta HM:stä sen verran, että he ovat todella parantaneet siinä, kuinka nopeasti tilatut tuotteet saapuvat. Olin aiemmin pettynyt siihen, kun tilauksen tuleminen kesti kauan ja usein tuli vain osa tuotteista. Kaiken huippu oli, kun sain kerran Toukokuussa tilaamani rantasandaalit Heinä-Elokuun vaihteessa. Ei kiva! 
Viimeaikoina on joka tapauksessa toiminut paljon paremmin. Hyvä niin! Kiitos! Netti HM löytyy TÄÄLTÄ!!

5 kommenttia

 1. Henkka maukalla on kivoja vaatteita, mutta näin kalla fakta dokumentin koskien vaatteiden valmistusta ja työntekijöiden työolosuhteita/palkkaa..meni vähän maku. Mutta onneksi on vaihtoehtoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinhän se taitaa olla noilla monilla jäteillä. Osasta puhutaan, osasta ei....:/

   Poista
  2. Perusvaatteet ja sukat ym. on vaan niin halpa ostaa HM:ltä ja kun on neljä vaatetattavana. Silloin valitettavasti se hinta ratkaisee :/ Lidlistä saa kans edullisesti, mutta tiedä niistä sitten missä ne on tehty ja miten. Eniten haluaisin ostaa sukat Popista tai Marimekosta ;)

   Poista
  3. Valitettavasti meilläkin hinta ratkaisee monesti. Ei tee mieli ostaa lähes 30€ collegehousuja, kun samanlaiset saa alle 10€ juuri h&m. Eikä laadussa ole mielestäni ollut niin suurta eroa. Mutta ainhan nuo eettiset asiat mietityttää, harmi että niinkin arkinen (ja minulle iloinen asia) laittaa miettimään juuri esim. sitä alkuperää jne.

   Onneksi tarjontaa löytyy ja kirpparit on olemassa :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne