[ILMAN OTSIKKOA]

28. maaliskuuta 2013


Siivot ovat tekemättä ja koristelut koristelematta. Olin eilisen illan töissä. Potialita riitti ja otin monta nopeaa askelta illan aikana. Tänään on paljon tekemistä. Käymme päivällä tyttöjen koulun pääsiäisjuhlassa. Miehen työt loppuvat puolilta päivin. On siis toiveita, että ehdimme siivoamaan.
Kommentit arvontaan löytyivät yllättäen, mitään en muuttanut, ne vain ilmestyivät sinne. Suoritin arvonnan eilen ja voittaja on selvillä. Pidän teitä vielä hetken jännityksessä. Viimekertainen voittaja sai palkintonsa eilen. Lahjoitin sen hänelle keskussairaalan alaovella. Teen tämän kertaiselle voittajalle muutaman lisäkysymyksen. Tämä nimittäin on haastavampi [virne]. 
Arvatkaa mitä? Mä tein todella tyypillisen Johanna Koo vedon. Te muistatte, että ostin hiljattain käytetyt nahkasohvat. Eilen bongasin vielä upeamman mustanahkaisen retrosohvan. Tein kaupat siitä. Kerroin vaivihkaa tämän miehelleni. Hän raapi päätään. Mies parka ihmettelee minua ja muutoksen haluani sisustuksen suhteen. Toisaalta hän on tottunut. Hän tuntee minut melko hyvin 11 avioliittovuoden jälkeen. Olen äitini tytär. Oma äitini on aina ollut innokas muuttamaan asioita ja järjestämään huonekkaluja uuteen järjestykseen. Hän ei todellakaan ole tavanomainen reilu kuuskymppinen. Hän lentää koneella Helsinkiin, joka viikko. Hän käy siellä töissä. Nuorekas tapaus! Täynnä energiaa ja halua oppia uusia asioita, vaikka jää eläkkeelle pian. Terkkuja supermammalleni! 

6 kommenttia

 1. Se on oikeeta meininkiä!! Meinaan kalujen.huone..vaihtelu! Ite ostin ajattelemati ruskeen keittiöpöytä setin koska siinä oli 8 jakkaraa..seuraavana!!!! Aamuna lähettiin lehti ilmotuksen perässä 100 kilsan päähän koska siinä köökipöydässä oli 2 laatikkoa!!! tuoleja 6..

  VastaaPoista
 2. supermamma, se on just sitä mitä haluan itekin sit eläkkeelle jäädessä olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Sovitaan et ollaan sit supereja ;)

   Poista
 3. Ihanaa kun muutkin on nopeita liikkeissään. Mä kuulen välillä tosi ihmettyneitä kommentteja tyyliin: "No joko sä nyt ehdit nekin lamput vaihtaa?". Miksei? Kun en polta enkä juo enkä harrastakaan mitään muuta mikä maksais niin miksi ei vois vaihtaa sisustuksen juttuja?! Ja hei, hieno sohva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä ja varsinkin kun mä ostan suunnilleen kaikki pikkurahoilla käytettynä. Meillä ei taida olla juuri yhtään mööbeliä joka ois uutena ostettu ;) Helppo se silloin on vaihdella ja muutenki :) Terkkuaja ihuna :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne