[MAANANTAIN MARIMEKKO]

25. maaliskuuta 2013

KUVA: MARIMEKKO

Maanantain Marimekkona jaan teille tämän. Kyseessä on Lokki-leikkuulauta, joka kuuluu Marimekon tämän kevään/kesän mallistoon. Kyllä leikkaisi! Haaveilen keltaisesta Lokki-kankaasta olohuoneen verhoksi. Lokissa on sitä jotain! Lisää Marimekkoa löytyy TÄÄLTÄ!

Suosittelen kurkistamaan myös KUNTO-blogini puolelle. Tulen jatkossa keskittämään sinne kuntoon, hyvinvointiin, ekotuotteisiin, kauneuteen ja muotiin liittyvät asiat. LÖYTÖ on sisustusta, tee-se-itse juttuja, kirppislöytöjä, ekoa sekä henkilökohtaisia ajatuksia. KUNTO-blogi löytyy TÄÄLTÄ! Olen laittanut myös linkin tämän blogin oikeaan palkkiin, jota kautta pääsette näppärästi Kuntoon.

2 kommenttia

 1. Jopas sä jaksat mainostaa sun toista blogia. Mielestäni jo ihan liikaa. Kunnossa löytyy linkki tänne kun täällä on jotain ja täällä Kuntoon kun Kunnon puolella on jotain. Tiedetään jo! Tää on mennyt aika linkki rumbaksi valitettavasti...
  Jatka Kuntoa Kuntona ja Löytöä Löytönä. Kukin löytää tiensä kumpaan haluaa tai kumpaankin ilman mainostuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin sinulle ja muillekin siihen samaan laskuun filmin pätkällä. Ikävä tietty kuulla, että häiritsee kovasti. Mukavaa tätä viikkoa! :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne