[UUSI]

29. maaliskuuta 2013
Oiii, se on ihana! Kuten aiemmin kerroin, ostin jälleen uuden sohvan. Tämä on fantastinen! Maksoin unelmastani 80 euroa. Sohva sopii meille. Haaveilen seuraavaksi Ikean Rand-matosta. Se on se niinsanottu"blogimatto". Johanna Koo on jäljessä. Raitainen matto on ollut jo kauan mukana kuvioissa, mutta minä haluan sen vasta nyt. Laitoin jo ilmoituksen FACEBOOKIN Vaasan alueen kirpparille "Halutaan ostaa" osastolle. Itseasiassa Netta-Natalia saattaa minulle sellaisen myydä. Tykkään ostaa ja myydä FB-kirpparin kautta. Olen viimepäivinä tehnyt superlöytöjä sivujen kautta. Kerron niistä myöhemmin lisää. 

8 kommenttia

 1. Aivan ihana, onnea hyvästä löydöstä. Itsellä haaveissa samalainen! Onko ihan vintagea? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on oikeasti vanha. Hän jolta ostin oli ostanut vanhalta pariskunnalta :) On kyllä hieno, toivottavasti säkin löydät :)

   Poista
 2. Onpas kyllä nätti sohva! Nuo fb-n kirppispalstat on kyllä huippuja olen sekä myynyt paljon omia juttuja ja ostanutkin kivoja, live-kirppis on jäänyt paljon vähemmälle viimeaikoina =D Vaikka ei kyllä mikään korvaa sitä ihanaa haahuilua ja löytöjen etsintää mikä livenä on =)

  VastaaPoista
 3. Vaasan torilla oli ainakin torstaina mattomyyjä, jolla oli myynnissä täysin samalla raidoituksella mattoja. Hintaa en lähtenyt kyselemään.

  VastaaPoista
 4. Nuo FB kirppikset ovat kyllä loistavia! Olen yp-nä tämän alueen ryhmässä kun jokatapauksessa siellä hengailen joka päivä löytöjen toivossa. Vielä on tosin aika pientä toimintaa täälläpäin kun vasta joulukuussa kuulin miten suunnittelivat muut äidit tuolla puistossa sellaisen aloittamista.
  Oikein mukavaa pääsiäistä sinulle ja perheellesi! :)

  VastaaPoista
 5. Hei, osaatko kertoa sohvasta lisää? Tälläinen on myynnissä olevassa talossa, joka täynnä Artekia, Muuramea jne.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä sohvasta mitään muuta kun et se on style ;) Ostin tän FB-kirpparilta ja omistaja tiesi sen verran kertoa et oli vanha sohva 60-70 luvulta...mitään pränttiä ei missään ole...Missä sellanen kohde on myynnissä?? :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne