[VENYTYSTÄ & INFRAPUNAA]

2. maaliskuuta 2013


Lauantai! Tänään ohjelmassa oli Venyttely 15 minuuttia +Infrapunasauna 30 minuuttia. Illalla aion vetäistä vielä sauvakävelylenkin. Huomenna pidän lepopäivän. Olo on luonnollisestikin hyvä! Hiukan olen ruosteessa ja rutiinit puuttuvat gymille menemisen suhteen. Tänään ainakin opin, että ripsiharja on muistettava ottaa mukaan. Haha, ripsien pidennykset olivat hiukan klimpissä suihkun ja saunan jälkeen.  Huomasin myös sen, että Lauantaillekin riittää treenaajia. Olin ajatellut, että Lauantai aamupäivät olisivat hiljaisia kuntoilupaikoissa. Huomaan jostain syystä aristelevani muita. Edelleenkin on hiukan orpo olo, mutta eiköhän se ohi mene kun pääsen kunnolla rutiineihin kiinni.  Nyt kuulen pyykkivuoren kutsun. Se huutaa: Johannaaaaaaaaa, tule ja pese minut! Hauskaa Lauantaita!

[BLOGIVINKKI: ONNENPÄIVÄ! AIVAN MAHTAVAN KIVAN OLOINEN TYYPPI BLOGIN TAKANA! KLIK!! ]


3 kommenttia

 1. Jos käyt kivihaassa niin voisin joskus lähteä kaveriks treenaamaan nyt kun toi viikkojen flunssakin alkaa olla selätetty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Käyt säki sielä? Mä en ees tienny. Mennään vaan :) Missä oot käynynnä? Käytkö salilla? Hali ja terkut <3

   Poista
  2. Joo tai siis mulla on kortti ollu jo kauan mut nyt ei oo hetkeen tullu taas käytyä ku aiemmin kävin muutaman kaverin kans jotka sit syystä tai toisesta lopetti/vaihtoi paikkaa niin yksin ei oo sit tullu mentyä.. :S Tapaan käydä vaan salilla mut voihan sinne joskus samaa matkaa mennä vaikka menisitkin jumppaan, on se vaan kiva mennä yhdes jonku kans vaikka yksin sit treenaaki, vähä niinku kouluun ;) Ilmoile vaikka naamakirjas jos oot menos jonain aamuna niin yritän päästä kans pitkästä aikaa <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne