[VITSIKÄS PERJANTAI + EKOVINKKI]

1. maaliskuuta 2013


Haahaa! Perjantait saattavat blogimaailmassa olla joskus hiukan tylsiä. Nyt hauskutetaan kuvilla! Itseasiassa nämä kuvat sisältävät vinkin hyvästä huuhteluaineesta. Käytän pyykin huuhteluun useinmiten etikkaa. Se on aivan loistava tuote. Etikka nimittäin pehmentää ja poistaa hajut tehokkassti. Käytin aikoinani etikkaa myös kestovaippojen kanssa. Liotin vaipat silloin tällöin etikassa ja tulos oli hyvä! Kyllä! Ekojohanna loves etikka! Mikään uutinen tämä ei ole, sillä etikkaa on käytetty jo pitkään moniin eri tarkoituksiin. 

[ÄLKÄÄ KOKEILKO ETIKKA PULLON TYHJÄKSI JUOMISTA KOTONA EIKÄ MUUALLAKAAN, PLEASE!]


5 kommenttia

 1. Etikkaa, skål! :D

  Meillä kans käytetään etikkaa huuteluaineena:
  http://salosti.blogspot.fi/2012/10/kaveri-haisee-kakalle.html

  Ihana tämä sun blogi, löysin sen vasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Hyvä kun löysit! Kurkistan sun omaan n-y-t....nyt! ;)

   Poista
 2. Siis mitä ihmettä, pehmentää pyykkiä? Mutta poistaako etikka sitten myös sähköisyyttä? Se kun on usein ongelma, etenkin jos on keinokuitua mukana tekstiileissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi:) Todennäköisesti poistaa tai ainakaan meillä ei ole sähkösyys ongelma vaatteissa, MUTTA meillä ei juuri ole sellasia tekstiilejä....jotka ovat sähkösiä. Suurin osa on lakanaa ja trikoota ym perusmatskuja. On tietty sekotteitakin, mutta ei meillä ole sähkösyyttä havaittavissa ;) Kokeile. Etikka pehmentää kivasti esim lakanoita :) Kokeile. Itse tykkään :)

   Poista
  2. Niin ja joo, pehmentämiseenhän huuhteluainetta käytetään + tuoksun ja sähkösyyden takia ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne