[MONTA PROJEKTIA]

17. huhtikuuta 2013

 


Mikä kangas pussissa? Minulla on inspiraatio päällä! Jo pitkään olen suunnitellut ja järjestellyt. Valitettavasti aika on ollut hieman kortilla. Tänään ja huomenna olen töissä. Perjantaina saan veljeni meille ja valmistelemme työhuoneen maalausprojektia. Luvassa on valkoisia kattoja ja mintunvärisiä seiniä. Lamppukin on tekeillä.  Nyt on parasta valmentautua töihin lähtöön! Mukavaa Keskiviikkoa!

Viimeinen kuulutus Maikille! Voitit erilaisen arvonnan. Laita minulle yhteystietosi  tämän päivän aikana sähköpostiosoitteeseen: ekojohanna[at]gmail.com.  Odotan tämän päivän loppuun, jonka jälkeen arvon uuden voittajan!

5 kommenttia

 1. Taitaa olla Marimekon Lokki? Tahdon myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein! Keltaista Lokkia olohuoneeseen. Sillä kankaalla voitetaan tämä harmaa sää ;) Eilen saapui Lokkia Vaasan Marimekko-liikkeeseen :) Kiva se on vihreänäkin :)

   Poista
 2. Lokkiahan sulla kassissa vaan että mitä siitä väsäät? :) Lokkia on ollu ny "paljo" kirpparilla(FB) mutku se o niin iso kuosi et en tiiä mitä siit tekis, anna ideoita!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot ja vielä jopa olohuoneeseen :) Nyt saa musta-valko väistyä hetkeksi ;) Joo, kuvio on aika hankala, mutta tulis mieleen iso tyyny, vaikka täytettynä säkkituolin täytteellä. Lattialle ois kiva, mutta tää on niin vaalee kangas et varmaan tulis aika äkkiä likaiseksi....ellei sitte n laittais toista puolta muulla värillä. Tauluksikin voisi Lokkia pingottaa :) Hali sulle ihana <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne