[MULTITASKING]

23. huhtikuuta 2013


Huone järjestetään niin, että se muotoutuu tarpeen mukaan. Ostin esimerkiksi haitaripeilin, joka on  kiinnitetty työpöydän yläpuolelle. Meikkaan nimittäin itseni työ/oleiluhuoneen kulmalla. Luonnonvalo on niin mahtava huoneessa. Monikäyttöisyys on todellakin asia, jota meidän on toteutettava. Kaksi aikuista, neljä lasta ja 100 neliöä. Jokainen neliö täytyy käyttää oikein ja tehokkaasti. 
Nyt lähden koulutukseen. Harmittaa vain, kun olisi inspiraatiota tehdä. Silloin muihin asioihin keskittyminen tökkii. Kokoan itseni ja lähden oppimaan oikeudesta. So long!

2 kommenttia

 1. Meillä kaksi aikuista ja kolme lasta, 80 neliöö, ja tästä ei lähdetä ikinä, on pienestä koosta huolimatta just meidän Koti! Onko teillä vanhemmilla oma makuuhuone ja miten huonejaot lapsilla? Tai jos oot aiheesta joskus blogannu niin laitatko linkin, en ihan kaikkea ole varmaan alkublogin ajoilta lukenut(löysin sun blogin aikanaan yhteishyvän jutun takia).
  Meillä siis säännöllisesti huonejako mietityttää.
  Sun blogi on ihana!=)
  -Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Itse olet ihana kun noin sanot <3 Joo, meillä vanhemmilla on oma makuuhuone toisessa päässä taloa. Tällä hetkellä Judit 1,5 vuotta nukkuu meidän kanssa. Talon toisessa päässä on kaksi lastenhuonetta. Toinen on pelkästään herra Hoon ja toisen jakaa tytöt. Suunnittelemme siirtävämme Juditin herra Hoon kanssa jossain vaiheessa. Lastenhuoneet on tosi pienet :/ Se on huono. Toisaalta ei lapset niisä juuri viihdy. Leikkivät paljon olohuoneessa ja meidän makkarissa. Onneksi lastenhuoneiden yhteydessä on tuo oleskelutila....se jonka seinän maalasimme just mintunväriseksi. Se on ikäänkuin jatke lasten huoneille. Saavat siellä leikkiä ja lelutkin on helppo roudata takas heidän huoneisiin takasi. Onhan sitä aina vaihtoehtoja eli olen joskus pohtinut että oleskeluhuoneesta voisi jakaa yhden nurkan jollekin lapsista....hätätapauksessa tai me voisimme nukkua oleskelutilassa ja tytöt saisivat isomman huoneen tänne meidän nykyiseen makkariin. Onhan sitä mahdolisuuksia. Pakko vain pitää tavaran määrä minimissä....jotta mahdutaan. Tulen bloggaamaan tästä aiheesta lisää. Tarkoitus olis kuvata koko talomme ja kertoa mitä on missäkin huoneessa :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne