[PERJANTAI]

12. huhtikuuta 2013Päivistä paras! Mahtavaa kun on jälleen Perjantai. Veimme aamulla tytöt kouluun. Tämän jälkeen Judit pääsi paapan hyvään hoitoon ja itse menin herra Hoon kanssa 5-vuotis hammastarkastukseen. Pojalla on kolme pientä reikää. Apua! Huvittavin osa on tässä äidin reaktio. Se nimittäin oli pettynyt ja kauhistunut [tosin en näyttänyt sitä herra Hoolle]. Miten voi olla? Meillä pidetään karkkipäivät ja mehuakaan ei viikolla juuri juoda. Meidän lapsilla ei koskaan aiemmin ole ollut reikiä hampaissa. On outoa, että heti käy mielessä "huono äiti" ajatus. Olen todella tarkka lasteni asioista. Kun painokäyrät ovat miinuksen puolella [yleensä ovat] aloitan heti todella tarkat rutiinit ja kontrolloin syömisiä. Huh, huh! Ei ole helppo pesti äidille jolla on neljä lasta. Haluaisin olla asteen rennompi äiti. Omasta ja mieheni mielestä olen liian murehtivainen ja tarkka. Eihän kolme pientä reikää  maitohampaissa ole maailmanloppu, vaikka tänään se siltä tuntuikin. Niin tyhmää!
Nyt vaihdan kuitenkin viihteelle. Lähden kolmeksi hattukauppiaan luokse tutustumaan Oriflamen tuotteisiin. Suunnittelen myös pikaista kirpparikierrosta. Tänään pidän treenivapaan päivän. Teen korkeintaan sauvakävely lenkin illemmalla. Mukavaa Perjantaita!

MAIKKI!! Voitit erilaisen arvonnan, onnea! Laita minulle pikaisesti sähköpostia osoitteeseen: ekojohanna[at]gmail.com Odottelen yhteydenottoasi vielä muutaman päivän. Tämän jälkeen arvon uuden voittajan. Lähetä minulle postia!

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne