[VATSAN SEUTU]

10. huhtikuuta 2013
En yleensä ole tyypillinen "masukuvien" julkaisija, mutta tänään aion olla [virne]. Löysin sattumalta vanhoja kuviani katsellessa nämä. Kuvat ovat otetut toissakesänä kun olin raskaana. Tämän kaltaiset kuvat saavat aina aikaan ihanan fiiliksen, varsinkin jälkeenpäin. Pyöristynyt vasta on ihana, JOS ON RASKAANA. Muuten en siitä piittaa. Aika pyykäisee pois muiston tukalasta olosta loppuraskaudessa, sen kun henkeä ahdistaa ja hiki tulee pintaan pienestä. 
Tämän hetkinen vatsan tilanne on kohdallani hyvä. Vyötäröltäni on hävinnyt 7 cm. Tiedän, että joku saattaa nyt harmistua, mutta vihjaan silti Kunnostani. Olen edelleen jaksanut päivittää Kunto-blogiani melko aktiivisesti. Sieltä voitte lukea lisää treenistäni, muodista, ihonhoidosta, smoothieista ja ekovinkeistä. Sinne pääsette TÄSTÄ! 
Ruotsin vieraamme lähtivät eilen. Olo jälkeenpäin on aina haikea. Joskus toivoisin, että koko suku voisi asua samassa paikassa tai että joku keksisi teleportin. Tänään on keskiviikko. Alkuviikon olen ollut todella väsynyt. Täytin eilen 41-vuotta. Johtuukohan se siitä? [virne]

10 kommenttia

 1. Synttärionnea myös täältä - vaikkakin myöhässä!
  Ja nuo masukuvat voisivat hyvin olla minun nykyvatsastani - vaikka raskaana en todellakaan ole. Auts!
  Aurinkoa sinun viikkoosi!

  VastaaPoista
 2. Hyvää syntymäpäivää Johanna! Ja aurinkoista kevättä. Kunpa kaikilla olisi päivittäin samanlaista iloista energiaa kuin sinulla on (vaikka ethän sinäkään aina ole iloinen ja energinen, mutta you know).
  Pitäisi tehdä koulujuttuja mutta tuo aurinko laiskistaa tarttumasta tuumasta toimeen. Olisi niin paljon kivempi tehdä jotain muuta.

  VastaaPoista
 3. Ett försenat, stort, GRATTIS!! :)
  PS.Jag trodde först att bilderna visade att ni väntar en till ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, tänkte då jag laddade bilderna, att säkert kan någon missuppfatta ;) Kram på dig<3

   Poista
 4. Niin, sen mahan kanssa olon onneksi unohtaa nopeasti.
  Itse tässä tuskailen, että tälläistähän tämä olikin. Kolmas kerta, enkä muka muistanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niin se menee. Itelläkin neljä kertaa pääsi unohtumaan ;)

   Poista
 5. Heeei, ihania masukuvia! Oon ihmetellyt että miksei mun listallani näy että Löytö on päivittynyt kunnes tajusin että oon lisännyt tohon mun blogissa näkyvään listaan vaan Kunnon. Epic fail! Korjasin heti :D

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne