[ERILAINEN ARVONTA!]

29. toukokuuta 2013


Täten julistan uuden "Erilaisen Arvonnan" alkaneeksi! Osallistu ja voita jännä palkinto. Johanna Koo bongaa voittajalle hänen tyyliinsä [siis voittajan] sopivan palkinnon kirpparikierroksellaan. 

Näin osallistut:
1 arpa- kerro suosikki esineesi sekä sisustustyylisi postauksen kommenttikentässä
2 arpaa- edellämainittu + rekisteröityminen lukijaksi
3 arpaa- edellämainitut + Löydön Facebook sivusta tykkääminen
4 arpaa- edellämainitut + arvonnan linkitys omassa blogissasi tai FB:ssä

Arvontaan voi osallistua Sunnuntaihin 16.6 klo 00.00 asti! Onnea!

26 kommenttia

 1. Vitsit nää on kyllä niin kivoja! Kahdella arvalla olen mukana (mun pitäisi ainakin olla rekisteröitynyt lukija)

  Voinko sanoa, että suosikkiesineeni on läppäri tai tyyny? (hieman haastetta sinulle). Sisustustyyli skandinaavinen, vaaleaa ja tammea. Lisäksi tykkään sekoittaa uutta ja vanhaa 30-50-luvulta =)

  VastaaPoista
 2. Mukana kolmella arvalla. Pidän sisustuksessani saviastioista, julisteista, koritavarasta ja "kaikesta tarpeellisesta".

  VastaaPoista
 3. Mukana kolmella arvalla :)
  Yhtä tiettyä suosikkiesinettä en kyllä pysty sanomaan, kun niitä on niin monta :D
  Tykkään sellaisesta 50-luvun tyylistä, johon sekoittuu funkkista, uutta ja vanhaa. Selkeitä värejä ja sekaisin designia ja lapsekkaan värikkäitä juttuja. (Meillä tosin valitettavasti ei ole sellaista, heh...)

  VastaaPoista
 4. Jännää, lähden mukaan kahdella arvalla. Suosikkiesineeni taitaa olla teräksinen, viheltävä vesipannu tai sitten miehen kotoa tulleet tiikkivartiset salaattiottimet 60-luvulta. Myös lasten piirtämät taulut ovat rakkaita. Sisustuksemme koostuu Ikea-kalusteista, vanhasta ja peritystä, kirppislöydöistä, 50-60 -lukulaisista lipastoista sekä tammen sävystä, valkoisesta ja iloisista väreistä.

  VastaaPoista

 5. Hop,

  Otetaan kaksi arpaa kiitos.

  Suosikkiesine: Se on oikeesti varmaan toi lasinen säilytyspurkki, tuollanen iso jossa oli ensin pepperoneja ja kun ne syötiin pois, sinne muutti kynttilä ja ympärille tuli naru.
  Sisustustyyli: Kauheen vaikee sanoa. Mä aina ihailen kaikkee tyylistä toiseen. Mutta sulla on oikeesti ihana sisustustyyli. Selkeää ja simppeliä. Jotain kivaa värikästä sekaan piristämään ilmettä.

  -Mari-

  VastaaPoista
 6. Hmmm....Hei, mä haluun toisenkin palkinnon. Kolmella arvalla siis mukana :)

  Sisustyyli kenties huvikumpumainen ja suosikki esine edelleenkin ompelukone.

  VastaaPoista
 7. Tällähetkellä suosikkiesine kotosalla on varmaankin tuo kirpulta löytynyt keittiönlamppu. Ja sisustushan on meillä ikeaa, kirppua, saatua, liikaa tavaraa eli suloinen sekamelska :)

  Kahdella onnettaren suosiota tavoittelemaan.

  VastaaPoista
 8. Mukana kahdella arvalla, jihuu! Suosikkiesine on tällä hetkellä varmaan iso hiilenharmaa soffa jossa on paljon erilaisia tyynyjä, kun laskettuun aikaa on 5 päivää, huh!
  Sisustustyylini, hmmm, sekamelska. Uutta ja vanhaa sekaisin, retroilua, vaaleita seinäpintoja,tekstiileissä paljon värejä,tuunauksia,kirppiskamaa, omia kädenjälkiä, vanhoja huonekaluja.....

  VastaaPoista
 9. Neljällä arvalla mukana, taas :)
  Suosikki esine, hmmm...Ehkäpä piirrustuskirja? Tai ne lyijärit.. En osaa sanoa :)
  Sisustuksessa tykkään vaaleista väreistä, yksinkertaisuudesta. Kuitenkin yksi monimutkaisempi katseen kiinnittäjä olisi kyllä kiva, esimerkiksi joku juliste tai jotain. Emmää muutakaan keksi :D

  VastaaPoista
 10. 2 arpaa! :)

  Suosikkiesine vois olla vaikkapa... teekuppi. Koska juon paljon teetä.

  Sisustustyylini on itämainen-etninen-värikäs.

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla mukana! Suosikkiesineeni on tällä hetkellä ruskeat lasipullot, olen viisi pulloa saanut kerättyä kokoon :)(Tänään bongasin kirpparikorista kaksi).Sisustustyylini on skandinaavinen, paljon mustaa sekä valkoista.

  VastaaPoista
 12. Kaksi arpaa, kiitos :) Olisi ihanaa voittaa, harvoin tulen yllätetyksi :) Suosikki esineeni on ehkä tällä hetkellä näkötauluni tai mallinukke. Rakastan sisustuksessa vintagea ja kaikkea ihanan outoa. Ihmishahmot on nyt kovassa huudossa :D

  VastaaPoista
 13. suosikkiesineeni on valokuvat ja valokuvataulut lapsistamme. ja heidän piirustukset.
  tällä hetkellä tykkään myös kirkkaan vihreistä isoista lasipulloista, kaveriksi jotain kirkkaan keltaista.
  sisustustyylini on enemmän vanhaa ja kierrätystä kuin uutta.
  yksi arpa

  VastaaPoista
 14. 2 arpaa.
  Suosikkiesine...televisio tai kännykkä tai stereot. :)
  Sisustustyyli on varmaan aika kitsch, meillä on paljon sinistä, vaaleanpunainen eteinen ja lila lastenhuone. Hello Kitty ja muut söpöt jutut on kivoja, kirjat tosi kivoja, Koziolin astiat ym ihan parhaita ja elämästä saa paljon enemmän irti, kun on herkkä ja luova eikä koveta itseään.
  Inhokkivärit on kaikki ruskeat, kaikki vihreät, oranssi, keltaiset ja kirkkaanpunainen. :)

  VastaaPoista
 15. Saanhan minäkin osallistua yhdellä arvalla, vaikka viimeksi voitin ;) Tosi vaikea kysymys, minun suosikkiesine on ehkä Marimekon Oiva-sarjan keltainen kippo, joka meillä toimii sokerikippona.

  VastaaPoista
 16. Kahdella mukana!
  Mitähän tuohon vastais... ehkäpä lipasto! En kylläkään osaa kummemmin selitellä miksi :D
  Sisustustyylinä yksinkertainen, selkeä, mustavalkoinen terästettynä pienillä väripilkuilla ja vaalealla puulla. Kirppiskamaa ja uutta, ite tehtyä ja tuunattua. 50-luvun muotokieli viehättää!

  VastaaPoista
 17. Yhdellä arvalla mukana. Kivan jännittävä arvonta ;) suosikkiesineet, hmm onkohan kankaat niitä jos ei niin jokin kiva piristävä tyyny?! Tyyli on yksinkertaista/käytännöllistä, jossa on väriä (keltaista) mukana. *Martha*

  VastaaPoista
 18. Kolmella arvalla mukana!
  Suosikkiesine on ehkäpä vanha kirppislöytö, lasinen pää. Vissiin se on joku peruukkiteline :) Olen sisustustyylitön :D Tykkään todella monista eri tyyleistä, omaani en ole vielä oikein täysin hahmottanut, johtuen osittain siitä että jälkeläisten takia kaikki menee vain käytännöllisyyden mukaan :P

  VastaaPoista
 19. 3 arpaa, suosikkiesineeni on lasten askarteluista koottu koko seinän kokoinen kollaasi. Sisustustyyli on sekalainen, yksinkertainen, käytännöllinen.

  VastaaPoista
 20. Hauska!! Kolmella arvalla mukana. Suosikkiesine voi olla vaikka miehen vaarilta peritty vanha kulunyt puulaatikko, tai vanha metallinen ampersand kyltti. Tykkään mustavalkoisesta, vanhasta, kuluneesta puusta, modernin ja vanhan yhdistämisestä ja raikkaista väripilkuista siellä seassa! ;)

  VastaaPoista
 21. Kahdella arvalla mukana!
  Suosikkini kotona on Elloksen salmiakkikuvioinen tyyny mustaa sohvaa vasten. Toinen lemppari on television yläpuolella oleva musta sisustustarra, jossa kala hyppää ylös pienestä akvaariostaan. :)

  VastaaPoista
 22. Kolmella arvalla mukaan! :) Tällä hetkellä taulut, lasipullot ja erilaiset vanhan ajan tuolit ovat suosikkiesineitäni. Sisustuksessa tykkään vaaleista pinnoista ja valosta, graafisuudesta ja mustavalkoharmaasta. Oma sisustus on kylläkin melkoinen sekamelska, melkein kaikki tavarani ovat kirppikseltä ja sisustuksesta taitaa löytyä lähes koko väriskaala. ;)

  VastaaPoista
 23. Suosikkiesineeni on juuri kirpparilta löytämäni 3euron valkoinen pieni pöytäkello, ihan lemppari! :) sisustustyylini on yleensä ottaen musta-valkoista mutta olen kovasti koettanut saada väriä ja eloa tähän kämppään muillakin väreillä. P.S. löysin blogisi tällä viikolla ja voi päätellä että heti suosikkiblogiksi pääsi koska pitää joka päivä käydä kurkkaan, josko ois tullu uus DIY- idea!;) -Ess

  VastaaPoista
 24. Kahdella arvalla mukana! :) Suosikkiesine on arabian valkea kukkapurkki ja sisustustyylissä suosin valkoista, 50-lukua ja selkeyttä..

  VastaaPoista
 25. Suosikkiesineeni voisi olla vaikka Sorsakosken haarukka. Tykkään vanhasta ja kierrätetystä, kiinnyn tavaroihin joilla on tarina.

  VastaaPoista
 26. Kolmella mukana. Sisustustyylini on musta-valkoista, marimekkoa, vanhaa vuokkoa, graaffisuutta, selkeää, modernia ja vanhaa sekaisin. Ajatonta. Samat huonekalut on seurannut asunnosta ja tyylistä toiseen ja saavat tekstiileillä ym lisukkeilla tai eri huoneessa uuden elämän/ilmeen.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne