[PERHEENLISÄYSTÄ]

6. toukokuuta 2013
Ne teräskipot olivat meidän uudelle perheenjäsenelle. Istuin lauantai-iltana perinteiseen malliin surffailemassa internetin ihmeellisessä maailmassa. Etsin meille retrohenkistä olohuoneenpöytää. "Skrollasin" ilmoituksia ja siinä se oli! "Bortges en liten kattpojke". Ei olohuoneen pöytä vaan pieni kissanpoikanen. Katsoin ja tiesin, että tuo on meidän. Totesin kuitenkin miehelleni hiukan skeptiseen sävyyn, että "ei kai me näin vain voida yhtäkkiä löytää ja hankkia kissanpentua" "tällaisena tavallisena lauantai-iltana" Hän totesi siihen, että "kyllä voidaan". Pohdin myös hakumatkaa. Kissanpoika asui nimittäin Pedersöressä. Matkaa kyseiseen paikkaan on noin 88 km. Mieheni katsoi mustan kissanpojan kuvaa ja ihastui niinikään. Lähetin omistajalle tekstarin ja kysyin onko poikanen vielä jäljellä. Oli! Haimme kissanpennun äitini kanssa eilen. Nyt hän on täällä kanssamme! Ihastuttava pieni 9-viikoa vanha Sigward, Sigge näin meidän kesken! 

19 kommenttia

 1. Voi ei kun ihana! Pitää tulla moikkaamaan!♥

  VastaaPoista
 2. Oj kära nån. GRATTIS! Jag lider av grym hundfeber,men sambon är allergisk. Men den dagen vi har råd tänker jag endå prova med nån "allergivänlig" ras och hålla tummar och tår uppe att det funkar. Annors dööör jag. Jag behöver djur!!

  VastaaPoista
 3. Arvasinpa siis että jokin karvakorva teille olisi tulossa! Ja suloisuushan sieltä tuli! ^^

  VastaaPoista
 4. Onnea uudesta perheenjäsenestä!

  VastaaPoista
 5. Ihana kissa! Tosin kissaa ei saa luovuttaa vielä tuon ikäisenä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, ei ollu hajuakaan :/ Otin ihan itsestään selvyytenä kun luki heti luovutus valmis. Ei titty pitäs koskaan ottaa mutta nyt otin. En tiedä sitten oliko sillä vaikutusta, että emo ei kuulemma ollut välittänyt enää hetkeen hirveesti vaan oli kuulemma ollut omilla reissuillaan, koska sisaruksetkin olivat jo luovutettu.

   Poista
  2. Suloinen pentu! Varo vaan, kohta hankitte niitä lisää. ;) Meillä on kaksi kissaa, ja mulla taitaa vaivata krooninen kissakuume. Haluisin nimittäin vielä kolmannen, mutta mies muistuttaa mua kokoajan, että lupasin kissojen lukumäärän jäävän kahteen.

   Kissanpennun luovutusikä on tosiaan 12 viikkoa. Kissanpentu tarvitsee emonsa ja sisarustensa seuraa 12 ikäviikkoon asti kehittyäkseen henkisesti ja fyysisesti tasapainoiseksi aikuiseksi kissaksi. Alaikäisenä luovutetulla pennulla on usein helpommin henkisiä ongelmia kuten esimerkiksi villatekstiilin lupsuttamista nisän polkemisen tapaan, tai sisäsiisteyttä ei ole oivallettu oikein.

   Poista
  3. Missä vaiheessa noi ongelmat tulis esiin? Kun ei ainakaan meillä mitään sellaista havaittavissa :) Milloin tuo muuttui tuo suositus....tai laki. Meidän nuoruudessa kissan sai luovuttaa 8 viikkosena ;) Olikohan kaikki kissat silloin häiriintyneitä ja psyykkisesti epäkypsiä? ;) hehe. Ei vaan ymmärrän kyllä ajatuksen :) Mutta kuten sanottu tämän emo oli ottanut jo itse etäisyyttä pentuihin ja oli jo paljon poissa reissuillaan. Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
  4. Johanna, ei ollut tarkoitus olla ikävä ihminen. Muistan, että lapsuudenkotiinikin kissat tulivat melko pieninä. Olen ollut niin nuori, kun meille tuli lapsuudenkotiin eka kissanpentu, etten muista minkä ikäinen pentu oli, mutta hän oli nimenomaan sellainen hihanlutkuttaja (kyynärtaipeesta lutkutti) aikuisenakin kissana. Mutten kyllä oli kaikinpuolin ihana kissa.

   Poista
  5. ;) Joo enkä ottanut pahasti ollenkaan. Teksti on aina sellasta et sen voi tulkita vaikka kuin kuten esim nuo munkin jutut ;) Näin se menee. Mutta oon tosiaan pohtinut paljon näitä asioita jotka muuttuvat. Sama on ollut esim lasten kiinteiden ruokien suositusiät ym. Ihana olet Saana! <3 Terkkuja ja mukavaa Perjantaita!

   Poista
 6. Ääks, ihanaakin ihanampi Sigge:)

  VastaaPoista
 7. Ihana kisuli.
  Kuulosti tuo sun kissanlöytö-juttu vähän samalta, mitä mun koiralöytöni viime keväänä. Mä surffailin perjantai-iltana ja soitin lauantaina, että onkos koira vielä jälellä...
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, juuri niin se meni. Yhtäkkiä hän oli siinä ;)

   Poista
 8. Lilla söta Sigward <3. Jag ser att han har kvar sin kärlek till lördagskorv. Hans mamma saknar honom inte alls, kan jag meddela. Men vi andra tycker nog huset är onödigt lugnt nu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Hehe, en av barnen råkade tappa en lördagskorvs-skiva på golvet och han bara sprang o tog den ;) Allt har gått jättebra här <3

   Poista
 9. Onpa suloinen uusi perheenjäsen.

  VastaaPoista
 10. Ompa kiva ja puhuva kuva tuo kissa lapset jotka ilmeisesti leikkivät kissaa !

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne