[PUUTARHAUNELMIA]

7. toukokuuta 2013

KOMEASINIKUUNLILJA

MIRRINMINTTU

LOISTOSALVIA

SIPERIANKURJENMIEKKA

KOTKANSIIPI

Koska olen viettänyt viimepäivinä tuntikausia pihatöissä ovat puutarhaunelmat vallanneet minut! On mahtavaa olla ulkona kaivelemassa! Minulta puuttuu puutarhan hoitoon liittyvä kokemus. On todella vaikea hahmottaa mitä laittaisi ja mihin. Onneksi minulla on appiukko, joka tietää paljon. Häneltä olen kysellyt. Lisäksi anoppini sisko on ammatiltaan puttarhuri ja puutarhansuunnittelija. Olenkin kuvannut hänelle meidän pihan joka suunnalta. Hän on luvannut auttaa! Todella kiva juttu! Ohessa muutama kuva kasveista, jotka ovat mielessäni. Väreiksi suunnittelen liilaa, vihreää ja valkoista. 

Kaikki kuvat TÄÄLTÄ!

3 kommenttia

  1. Kivanlaisia kasvivalintoja ja värejä olet suunnitellut!Toi salvia on ihana, kukki mullakin penkissä tosi pitkään viime kesänä.
    Ei mullakaan ollut aiempaa kokemusta puutarhanhoidosta, mutta rohkeasti kun kokeilee ja toteuttaa, voi yllättyä positiivisesti ja nähdä kättensä jäljen:) Ajan kanssahan sen myös näkee, mikä kasvi omalla pihalla menestyy vuodesta toiseen.
    Ja sinä kun tykkäät tuosta kierrättämisestä ja anna hyvän kiertää-mentaliteetista, kannattaa kysellä toisten kukkapenkeistä perennoja, joita voi jakaa. Siinä saa taas hyvän mielen molemmat:antaja saa kukkapenkkiinsä tarvitsemaansa tilaa ja saaja taas uusia kasveja pihalleen.

    VastaaPoista
  2. Ihana <3 Hehe, aika hyvä vinkki ;) Arvaa vaan oonko jo kyselly FB kirpparilla puskia....Torstaina haen mustaaviinimarjaa ja punasta. Kukat on vielä hakusessa;) Puuroinan lahjotinki jo ja joku kavi hakees. Ruusupuskatkin jotka otan pois ilmoitin kirpparilla. Olen jakanut niistä jo naapureille ja yhdelle rouvalle joka haki ilmoitukseni perusteella ;) Jes! Näin se menee...ekojohanna puutarhan virittely ;)

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne