[UNELMA PIHAA]

9. toukokuuta 2013


Olin suunnitellut tekeväni duunia pihamme kanssa, mutta tänään sataa. Todella latistavaa! On minulla toki tekemistä sisälläkin. Herra Hoon huone on kuin pommin jäljiltä, syvä huokaus! Jokatapauksessa jaan muutaman kuvan sukulaiseni pihamaalta. Aivan upeita asetelmia ja kasveja. Olen enemmän kuin innoissani siitä, että saan ammattitaitoisen suunnitelman meidän pihaan juuri kyseiseltä sukulaiseltani. Kiitos ihana! Huomaan, että minulta puuttuu mielikuvitus ja kokemus aiheesta. Itselläni vain ei ole ideoita. En esimerkiksi hahmota sitä minkä tyyppisiä ja korkuisia kasveja on tyylikästä yhdistää. Onneksi saan apua! Olen todella iloinen ja innoissani! Nyt vähemmän kivan asian pariin, huoneeseen jossa pommi on räjähtänyt ja saanut melkoisen tuhon aikaan [virne]. Mukavaa Helatorstaita!

3 kommenttia

 1. Ihana piha - ammattilainen on aina ammattilainen. Ja täällä on räjähtänyt pommi useammassakin huoneessa;)
  Aurinkokin pilkistelee!

  VastaaPoista
 2. ihanan runsas piha. haaveissa kans mutta taidan pysytellä melko simppelissä kuitenkin koska peukalo on keskellä kämmentä.

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana ja kaunis piha. Olispa mullakin. Monet kerrat olen haaveillut, että sais niin paljon rahaa, että malttais ostaa omalle pihalle kunnon suunnittelijan ja tietenkin myös suunnitellut kasvi :) !!t

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne