[JOULUAATTO]

3. kesäkuuta 2013
Kävin tänään postissa ja hain kaksi pakettia. Voin kertoa kokeneeni jouluaaton uudelleen. Aivan upeita juttuja, mutta kerron niistä lisää myöhemmin. Viikonloppuna siivosin töiden lomassa hullun lailla. Luvassa on sisustuspainotteisia kuvia ja siisteyttä. Voin kuitenkin kertoa, että siistiä meillä ei ole ollut aikoihin. Vasta nyt. Älkää siis kuvia nähdessänne kokeko paineita. Meillä ei todellakaan aina näytä yhtä siistiltä! Olen tehnyt myös  kaksi aivan loistavaa ja pilkkahintaista löytöä. Pidän teitä jännityksessä ja julkaisen kuvat vasta huomenna. Sillä aikaa voitte kokeilla onneanne ja osallistua "Erilaiseen Arvontaani". Arvonnan voittaja saa kirpparilta hänelle henkilökohtaisesti valitsemani löydön. Arvonta löytyy TÄÄLTÄ!

4 kommenttia

 1. Ihanat kyllä nuo rattaat! Juuri näitä itsekin himoitsen ja mietin millaiset ovat käytössä..=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On itseasiassa näppärät ja kätevät. Ainut on tietty et eihän noissa ole minkään sortin pehmennystä eli jos soratietä lykkii on aika höykytystä...mutta eipä sitä matkarattaista sellaseen käytetäkään ;) Ihanan pehmeä ja paksu on toi istuin osa. Kuomu on ihan superhyvä, kun sen saa vedettyä melkein alas asti. Suojaa todella hyvin valolta ja auringolta, jos vaikka nukkuu :) Kirjotan näistä vielä postauksen jahka lomalta pääsen kotiin ;)

   Poista
  2. Kiva kuulla! Jään innolla odottamaan..=) Minulla on tämä blogietiketti vielä vähän hakusessa, kun uusi olen, mutta mielelläni laittaisin blogisi seuraamieni listalle, jos sopii? On niin ihana!

   Poista
  3. Laita ihmeessä, olen siitä vain otettu <3 Kysy vain jos blogivinkkejä haluat :) Tervetuloa blogimaailmaan! Täällä on kivaa ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne