[FUTURE NATURE]

31. heinäkuuta 2013Ekojohanna tykkää aina, kun vaatteita myyvät yritykset tekevät jotain luontoa ajatellen. Gina Tricon "The Good Project" on huippu homma. Lisää aiheesta voitte lukea TÄÄLTÄ! Ostin itselleni kokoelmaan kuuluvan paidan. Se on mahtava! Heillä on myös mallisto nimeltä "Future Denim". Osa siihen kuuluvista vaatteista on valmistettu materiaalista joka on jäänyt tuotannosta yli. Prosessi on luonnollisestikin melko vaativa, koska materiaalin saatavuus on rajallista. Mutta kyllä, tällaiset projektit lämmittävät mieltä!

Osa postauksen kuvista: Gina Tricot, klik!

3 kommenttia

 1. Ootko tutustunut blingo vaatteisiin? Suosittelen lämpimästi jos haluaa oikeasti ekologisesti tehtyjä vaatteita :) Niillähän on kaikilla tuo GOTS sertifikaatti. Uusi mallisto tulee 22.8, kantsii tulla tutustumaan meidän toimistolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen. Upeita tuotteita! Itseasiassa tutustuin jo kauan sitte, kun asuimme Ruotsissa. Nyt jostain syytä ei ole tullut hankittua, mutta pitäisi kaiketi ;) Missä teillä on toimisto?

   Poista
  2. Meillä on 22.8 avajaiset. Silloin tosiaan tulee myös uus mallisto. Avoimet ovet klo 12-20 ja osoite on klemetinkatu 11 :) Tervetuloa!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne