[TUKHOLMAA VAUHDISTA]

2. heinäkuuta 2013


Otin eilen useita kuvia vaudista, kun ajoimme Tukholman läpi. Tukholma on! Ihana kaupunki. Muistan todella elävästi ajat, kun vuosia sitten palasimme suomenlomilta takasin Ruotsiin. Usein niihin aikoihin Tukholman taivaalla näkyi kuumailmapalloja. Muistan sen kotoisan tunteen, kun palattiin kotiin. Saattaa olla, että junailemme mieheni kanssa Tukholmaan joku päivä. Junamatka Katrineholmista Tukholmaan kestää vain tunnin. Nyt lähden pyörällä kaupunkiin tapaamaan entisiä opiskelutovereitani. Opiskelimme perus/lähihoitajaksi vuonna 2004-2006 Ellwynskaskolanin kautta. Mukavaa Tiistaita!

4 kommenttia

 1. Vinkkejä kahden päivän Tukholma-lomalle? ;) Huomenna aamulla olis lähtö, enkä ole yhtään tutkinut mitä mahdollisuuksia...mitä luultavammin vaikka mitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sonja, unohdin ihan vastata ja sä oot jo menos :/ Sori. Riippuu tietty mitä haluaa nähdä. Ite kuvaisin varpaanini Segelintorilla ja kävisin vanhassa kaupungissa juomassa Chai Laten. Sen jälkeen kävisin Åhlensissa joka on siinä ihan keskustassa ja Moderna Museeitissa hakees jonkun julisteen. Lagerhouse ja Granit sijaitsevat myös ihan siinä pääshopping kadun läheisyydessä. Design torget on sielä Sergelin torilta mentävässä tunnelissa....siellä on kaikkea kiva. Sori kun unohdin vastata ja näistä ei enää tässä vaiheessa oo hyötyä ;)

   Poista
  2. Eipä mitiä, hyvä reissu oli ilmankin. ;P Paljon jäi näkemättä ja kokematta ja jäi vaan hirveä himo. Ja marketteihin ihastuin minäkin!

   Poista
  3. Kyllä, on täällä kivat marketit :) Odotan tiliä, jotta pääsen Åhlenssiin aleen ;) Kävitkö Lagerhausissa?

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne