[YSTÄVÄT]

2. heinäkuuta 2013
"Lång fika" upeiden ystävieni kanssa. Suosikkijuomani Chai Latte 34 kr. Parhain pyörä Helkama. Pieni kaunis kaupunki, Katrineholm. Tuttuja paikkoja ja kasvoja. Kaikki melkein kuten ennen, vaikka ei sittenkään. Kaikesta juteltiin! Uskomaton vempain kahvilassa. Sen sai mukaansa, kun tilasi syömistä. Pöydässä se pirahti, kun annos oli valmis ja haettavissa. Uskomatonta! Onko tällainen laite käytössä suomessa? Helsingissä? Itse en ollut koskaan aiemmin nähnyt. Juntti-tyttö haltioissaan. Kaikkea ne keksii! Erittäin kätevä! Toivottavasti te, ette kyllästy raportointiini. Haha, mieleeni muistui lausahdus blogiini liittyen eräältä keskustelupalstalta. Joku ei tykännyt, koska blogissani "raportoitiin ihan kaikesta". Tykkään jakaa asioita muiden kanssa ja olen sosiaalinen. That´s it! [virne] 

6 kommenttia

 1. Haha, ainakin Joensuun Prisman Hesburgerissa on ollu vastaavanlainen piippari käytössä jo varmaan useamman vuoden... semmoinen musta laatikko :)

  VastaaPoista
 2. Minä olen tutustunut moiseen laitteeseen Vaasan yliopiston kirjaston, Tritonian kahvilassa :D

  VastaaPoista
 3. Haha, tässä paljastuu junttiuteni ja se että taidan käydä liian vähän ulkona kaffittelemassa ja syömässä ;)

  VastaaPoista
 4. Retretin vierrisessä Kesämaassa törmäsin moiseen ekan kerran 3vuotta sitten. Ihan kätsy. Mukavaa ja rentouttavaa lomaa teille!

  VastaaPoista
 5. Porvoon Shelliltä löytyy myös moinen laite...ehkäpä neljä viisi vuotta ollut käytössä. eka kerta oli ihmeellinen kokemus. ;)

  VastaaPoista
 6. Joskus vuonna 2004 törmäsin ekan kerran kyseiseen laitteeseen Helsingissä jossain pizzeriassa. Olin niin pihalla, mut onneks oli paikkakuntalainen seurana opastamassa :D

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne