[ARKEA INSTANT]

28. elokuuta 2013Tältä näyttävät useinmiten meidän arkiset päivämme. Päivä alkaa noin kello 8. Mies polkee työpaikalleen, itse jään kotiin. Vaatetan ja syötän lapset. Viemme nuorimmaisten kanssa vanhimmat lapset kouluun kello 9:ksi. Juomme kahvia kello 10. Sen jälkeen lähdemme ulos Juditin ja herra Hoon kanssa. Ulkona olemme 11.30 asti, jonka jälkeen syömme lounaan. Loistelias lounaamme on melko usein makaronia ja jauhelihaa. Tämän jälkeen Judit menee päiväunille. Minä bloggaan ja herra Hoo saa pelata hetken tietokonepelejänsä. Isot tytöt tulevat koulusta ja läksyralli alkaa! Hetki on minulle ehkä päivän haasteellisin heräämisen jälkeen. Odotan sitä hetkeä, kun mieheni tulee töistä kotiin, kuin kuuta nousevaa. Mies tulee töistä ja itse lähden hoitamaan asioita. Käyn Lidlissä lähes päivittäin. Kauppakassit ovat täynnä maitoa, leipää ja ruokatarvikkeita niin ja niitä vanhoja autoja. Kaiken tämän jälkeen on jo ilta. Lapset ovat monesti ulkona alkuillasta, jolloin siivoan, pyykkään tai teen jotain yleishyödyllistä siisteyden eteen. Talo hiljenee meillä noin kello 21. Siitä alkaa oma ja mieheni aika. Mies käy lähestulkoon päivittäin salilla tekemässä treeninsä. Minä...arvaatteko? Kyllä! Bloggaan, luen blogeja, surffaan Pinterestissä, tuunaan jotain, syön ja katson sivusilmällä kaikki uutiset. Kyllä, luit oikein! Saan varmasti kovat "aikuispisteet"uutisten katselusta. Arki-iltoina menen nukkumaan aikaisintaan 00.00. Olen yökyöpeli. On kuitenkin iltoja jolloin sammun sohvalle jo yhdeksän jälkeen. Töissä käyn tällä hetkellä joka viikonloppu, lauantai ja sunnuntai illat. Elämä on aktiivista! Jatkuvasti on menoa, meinikiä ja meteliä! Kissatkin söösäävät sopassa osuutensa. Silti arki on parasta aikaa!

[Instagrammini löytyvät nimellä ekojohanna]

3 kommenttia

  1. ihana kuulla että muidenkin arki on ihan vaan tavis arki !! Välillä kun miettii ja pohtii tämökö se meidän tarkotus on?

    VastaaPoista
  2. Kovasti sun arki kuulostaa mun omalta! Onneksi sinne omaani saan mahtumaan lähes viikottain ihanien ystävien tapaamisia, joita ilman en kyllä ehkä selviäisi tästä kotiäitiydestä ;)!

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne