[BLINGO]

20. elokuuta 2013

 
En tiedä, onko vaatemerkki Blingo teille tuttu, mutta itselläni kyseisiin vaatteisiin liittyy erittäin vahva muisto. Elettiin maaliskuuta, vuotta 2008. Asuimme ruotsissa ja olin raskaana. Laskettu aika olisi huhtikuussa. Synnytys käynnistyi kuitenkin kuukauden etuajassa tasan rv 36. Pieni herra Hoomme syntyi. Hän painoi 2,2 kiloa ja oli 47 cm pitkä. Olimme vauvelini kanssa sairaalassa reilut kaksi viikkoa. Ne kaksi viikkoa tuntuivat elämäni pisimmiltä. Ikävöin nimittäin suunnattomasti tyttöjäni, jotka tuolloin olivat 5 ja 4-vuotiaat. Kotoa sairaalaan oli tunnin matka ja osastolla oli vierailukielto. Tapasinkin tyttöjäni vain muutaman kerran Eskilstunan sairaalan kahviossa. Muistan ensitapaamisemme tyttöjeni herra Hoon syntymän jälkeen, kuin eilisen päivän. Näin heidät jo kaukaa. Kyyneleet valuivat pitkin poskiani ja hormoonit huokuivat. Tässä vaiheessa kuvioihin mukaan tulee Blingo. Heillä oli nimittäin yllään Blingon mekot. Kyseiset mekot jäivät tämän kokemuksen myötä erityisesti mieleeni. 

Olen pitkään haaveillut Blingon vaatteista. Jostain syystä vaatteiden hankinta on vain jäänyt. Nyt saan loistavan tilaisuuden tutustua paremmin kyseisiin vaatteisiin. Blingo lanseeraa uusimman mallistonsa tämän viikon torstaina eli 22. päivä. Samalla Vaasaan avataan Blingon showroom, osoitteeseen Klemetinkatu 11. Todella mukava juttu! 

Se mitä tiedän Blingosta on, että merkki on todellista ekoa. Blingo valmistaa laadukkaita perusvaatteita, jotka valmistetaan mahdollisimman ympäristöystävällisellä tavalla! Tutustun mallistoon heti tuoreeltaan ja lupaan kertoa lisää! 

[Yhteistyö/Blingo]

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne