[HUIKEA JA JÄNNÄ]

1. elokuuta 2013Tänään ajoin Minimaniin. Pakastimme mustikoita joten tarvitsin pakasterasioita. Halusin ostaa myös muuta. Vaivihkaan, ihan kuin salaa, nappasin kassalta mukaani Iltasanomat. Fiilis oli jännittynyt, sillä harvoin löydän itseni alusvaatteissa kyseisen lehden sivuilta. Tänään löysin! Juttu käsitteli rohkean Mintun "A Beautiful Body" haasteesta. Iltasanomat ottivat minuun yhteyttä eilen ja kysyivät halusinko olla jutussa mukana. Mietin hetken ja vastasin kyllä. Kieltämättä epäilin hiukan, koska kysymyksessä oli juuri Iltasanomat. Kannen otsikko oli luonnollisestikin hiukan tehostettu. Siinä puhuttiin äitien kapinasta. Minulle sana "kapina" on melkoisen vahva ilmaisu. Omalla kohdallani puhuisin lähinnä hiljaisesta, mutta rohkeasta mielen ilmaisusta ja oman vartalonsa hyväksymisestä sellaisenaan kun se sillä hetkellä on. Siksi alunperin osallistuin haasteeseen. Jokainen kelpaa sellaisenaan, kun on. Toivon sydämmeni pohjasta, että jokainen teistä ihastuttavista lukijoistani voi hyvin vartalossaan. Ei tarvitse olla laiha eikä lihava. Sinä kelpaat aina! Koska työskentelen hoitoalalla olen luonnollisestikin sillä kannalla, että kehoa tulee hoitaa. On hyvä liikkua ja pitää varsinkin vyötärön seutu mahdollisimman hoikkana. Se on hyvästä sisäelimille ja tärkeä teko monien sairauksien ennaltaehkäisyssä. Ihmisarvo ei kuitenkaan ole näistä kiinni. Jokainen on hieno ja kallisarvoinen, huolimatta siitä millaisessa kuoressa asustaa. Muistakaa tämä! Puss och kram!

3 kommenttia

 1. Olet kyllä rohkea!! Tästä jutusta yritetään kyllä saada aikaseksi vaikka minkälaista lööppiä ja esimerkiksi Voicella oli haastattelu, kun joku äiti oli tehnyt "vastaiskun", en nyt muista blogia, mutta siinä haastattelija yritti tehdä vastakkain asettelua Mami go go blogin kanssa, mutta eiköhän tässä ollut alkuperäinen ajatus, että olet sitten laiha, lihava, synnyttänyt tai synnyttämätön niin olet kaunis juuri sellaisena kuin olet. Ärsyttää, kun kaikki pitää kääntää nurinpäin..

  VastaaPoista
 2. Just vähän pelästyin kun katsoin itsestäni rantakuvia. :D Mutta tottahan tuo on, että tuo vatsa on kantanut kolme maailman ihaninta olentoa sisällään ja venynyt järjettömiin mittoihin aikanaan. Täytyyhän sen saada näkyä! :) Sit kun vielä kerkeisi taas aloittamaan nuo kunnon liikkumiset..nyt on ollut aika hiljista sen suhteen kesällä kun on niin kamalasti kaikkea muuta. No, en ole sentään lihonnut, kai sekin on jo hyvä. Pitäähän nuo lapsetkin aika hyvin liikkeessä ja satoja litroja vettä kannan joka päivä. :)

  VastaaPoista
 3. Harmittaa kun unhdin lehden käydä ostamassa tai edes katsomassa siellä lehtihyllyllä.

  Mullekin tuli haastattelupyyntö, mutta kun ei ole sähköpostin ääressä kokoajan niin meni ohi. Tämä oli kyllä hienoa.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne