[HULLUN TEIPPINAISEN VARASTOT]

7. elokuuta 2013


Silloin kun "hullun teippinaisen" varastot ovat niinkin ehtyneet, kuten ensimmäisessä kuvassa, tarvitaan täydennystä! Tällä kertaa tilasin teippini kotoisasti TEIPPITARHASTA, KLIK! Paljon kivoja teippejä! Koska luvassa on myös 9-vuotis synttäribileitä, tilasin myös paperipillejä ja pieniä paperipusseja. Voi, kuinka tykkään paperijutuista. Teippinaisen lisäksi voisin olla myös paperirouva. Olen pienestä asti tykännyt paperitarvikkeista. Jo lapsena askartelin innolla pahvilaatikoista ja vaikka mistä. Mahtava materiaali. Sigward taitaa niinikään tykätä tavaroistani. Hän on aina mukana, kun askartelen tai kuvaan. Taitaa kissa haaveilla salaa bloggarin urasta! Hehe!

7 kommenttia

 1. Samanlainen askartelu- ja paperitarvikehamsteri löytyy täältä. Teippitarhan ihanuuksia en viitsi kovin usein katsella, kun sorrun aina tilaamaan monella kympillä :D

  VastaaPoista
 2. Lovely colors and beautiful cat!

  xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, he is so stylish cat. I like black cats ;) My husband says that Sigward fits our interior ;)

   Poista
 3. Samanlainen hullu teippinainen/paperirouva täällä, moi! Sun varasto oli kyllä huvennut vaarallisen pieneksi, onneksi tajusit täyttää sitä ;) Toi keltaturkoosi teippi on aikas ihku, taidan käydä klikkailemassa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi;) Joo, oli kyllä pahan pieneksi päässy ja vieläkin jotain uupuu ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne